Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
blablab pisze:A jak ni ma ego, to kto ma bad tripa?istu pisze: ok. 10 godzin temu doświadczyłem kompletnej utrty ego na jakieś 40 minut. polaczonego z jebitnym bad tripem
istu pisze: fajne jest to, jak sekwencje zdjęć się powtarzają - resetował mi się mózg
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Definitywnie za mała dawka, nie ekonomiczna jest dla mnie ta substancja niestety. Trwało to wszystko z 6-7h po czym znudzony zarzuciłem benzo i poszedłem spać. umysł trzeźwy prawie całkowicie.
pozdroł
kapitanxsova pisze:jak ma sie al-ad do lsz , ktore daje mocniejsza psychdelele i jest bardziej zblizone do lsd ?
od siebie dodam, że lsz jest słabe i dalej mu do kwasowego kopa niż bliżej.
i btw, przeszukuj trochę wątek, co chwila jakiś zagubiony koleżka (w tym ja) pyta o podobne rzeczy.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.