Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 34 / 2 / 0
Obiecałem kumplowi, ze pierwszy raz wezmiemy razem w Ameryce Poludniowej z szamanem, chociaz nie powiem ostatnimi czasu kusi mnie kupienie DMT pena xdd
  • 15 / 2 / 0
Cześć,
Czy 2cb zadziała chociaż w nieznacznym stopniu po wczesniejszym wzięciu i zakończeniu tripa na LSD?

Chodzi o sytuację:
8:00 - 400 LSD,
23:00 - 40mg lub więcej 2CB

Czy jednak tolerancja po wzięciu LSD rano będzie na tyle duża, że 2CB nawet w dużej ilości w ogóle nie zadziała?
  • 1 / / 0
Ogólnie to wpadł mi w ręce kwasik 90 ug i nie wiem czy robić candyflipa czy zobaczyć co z tego będzie
Waże 43 kilo i nigdy wcześniej kwasu nie brałam, jedyne co to candyflip właśnie ale wątpliwej jakości (niby 150mg emka z kwasem w środku ale efekty słabe)
no i teraz nie wiem czy to 90ug będzie spoko? nie mam zbytnio co dorzucić i 0 doświadczenia na dodatek będzie brane na 2 razy bo kartoniki ogromne i niby mam emke jeszcze ale może zostawić na inny dzień nie wiem potrzebuje porad.

przeniesiono - łysy
  • 2 / / 0
A jak waszym zdaniem pierwszy raz próbować LSD po 2.5mg Lorafenu i 300mg tramala ? Polecacie czy może coś złego być czy lepiej na trzeźwo kwasa wrzucic
  • 2595 / 541 / 0
Absolutnie! lorazepam zbija działanie a tramal sprawia, że mogą wystąpić bardzo nieprzyjemne efekty z padaczką włącznie. @meiejrjejejrj
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".