Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 77 / 1 / 0
ktoś ostatnio sprawdzał legutko z obi? bo mi 8 gram nie działało, wcześniej 2 dni sporo gałki, moze to przyczyna
  • 11 / 2 / 0
Sprawa wygląd tak że kupiłem nasiona wilca od legutko. Tylko były sprzedawane w innym opakowaniu bez nazwy firmy z przodu (z tyłu podpiska że dystrybutorem jest legut). Na opakowaniu jest tylko
wilec, powój pnacy
MIESZANKA
myślicie że zadziała?
  • 34 / 8 / 0
Nasiona zawierają alkaloidy indolowe, między innymi erginę i lizergol. Zmiel nasona w młynku do kawy - w dniu kiedy będziesz chciał je skonsumować - rozdrobnienie spowoduje lepsze przyswojenie substancji aktywnych.
  • 61 / 8 / 0
Uwaga na Legutki, widocznie przeszli na jakieś odmiany z mizerną/brakiem zawartości LSA.

Zjadłem dzisiaj 12g wilca Heavenly Blue Legutko z taką trójeczką na opakowaniu.
Niestety efektów zero a szkoda, bo kiedyś na prawdę fajnie te nasionka działały.

2018 kwie 30, 16:57 / scalenie - surv

Testowałem jeszcze odmianę Blue Star tej firmy i było naprawdę nieźle.

Zauważyłem, że im nasiona bardziej miękkie i wieksze tym mocniejsze. Podobnie jest w smaku, musi być bardziej korzenny/orzechowy i powodować lekkie drętwienie na języku. Jeśli tego nie ma to raczej nieaktywna odmiana.

Jadłem jeszcze jakieś mieszane firmy Polan, psychodeli nie było natomiast bardzo fajna sedacja ;)
  • 1397 / 88 / 2
Ktoś orientuje się co do legalności powoju hawajskiego w Niemczech albo UK?
action movie:gun:
  • 77 / 1 / 0
rhodiola1200 pisze:
Testowałem jeszcze odmianę Blue Star tej firmy i było naprawdę nieźle.
Kurcze, nie wiem jak to jest ale jakoś pojechałem kupiłem DOKLADNIE BLUE STAR tej firmy, 3/4 była jasna nie czarna..8 gram nie podziałało, aczkolwiek czułem na brzuchu i nie spałem...

Nie wiem skąd wy bierzecie te MITYCZNE nasiona
  • 61 / 8 / 0
Inne 10gta sama odmiana i firma tylko zamuł
  • 77 / 1 / 0
Zeżarłem tego tyle i nigdy nic zostały do testowania tylko te "firmowe" Seeds of the Gods" ale na razie to polskie sklep budzi podejrzenia. Ktoś je jadł?
  • 61 / 8 / 0
Jadłem wczoraj 12g odmiany Blue Star firmy W. L. Onset około 2-3.h.

Efekty: poprawa nastroju, źrenice jak 5 zł, fajne przemyślenia na temat życia, fajne wizje podczas leżenia z zamkniętymi oczami. Przy otwartych oczach takie falowanie i efekt migotania troche jak w monitorach CRT.

S&S chujowe, wkurw, wnerwienie, myśli samobójcze i rezygnacyjne. Wyplewiło je.

Dzisiaj jest super ;)
Generalnie przestrzegam przed tolerancją. Nawet mała, niezauważalnie psychoaktywna dawka potrafi wyłączyć efekty na tydzień-dwa.
  • 77 / 1 / 0
jakiego koloru były? Bo podobno aktywne są ciemne a ja kupiłem dokładnie to co piszesz i tej firmy i były jasne
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.