Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 757 / 114 / 0
jutro chyba walnę właśnie 150 1cp i 60mg homecika

po prostu mi trzy kartony zostały, trzeba coś tam zamówić, tak mi się śni teraz ho-MiPT w proszku, prorok jest zajebisty ale trochę jak granie na najnizszym poziomie trudności. Albo Aco-DMT hmm. Pewnie ostatnie zamówionko rc sajko z NL przed banem, już lekko można się obawiać exitów (?)

najciekawsze jest, że te wszystkie miksy wypalają takie fajne wspomnienia jeśli chodzi o geometrię - tu było to, a tam tamto

niuanse i szczegóły, mimo, że metabolizuje sie w jedno, bawi mnie to :)
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 757 / 114 / 0
Ogólnie czego się wczoraj dowiedziałem to proporcje 200ug karton + 40mg trypta są znacznie lepsze niż 150+60. Jednak kwas powinien służyc jako stabilna baza, żeby trip był długi i po 8 godzinach było równie grubo, inna kwestia też że tolerka u mnie wczoraj tylko 7 dni więc jakieś 25% mocy mogło odjąć.

No ale nie powiem, 60tka ho-meta ma taki szybki dziki wizualny i euforyczny wjazd, te pierwsze dwie godzinki są bajkowe (choć lekkie i luźne, jakaś tam dysolucja ego to może na 3 min maks, ale od tego to już inne substancje)
  • 5065 / 866 / 0
A kiedy ten ban wchodzi ? Może bym sobie coś na zakończenie zamówił bo świat idzie do przodu a dostęp do tyłu .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 4894 / 853 / 0
@ledzeppelin2 bez obaw, znajdą się ludzie którzy dalej będą to pchać. Tak jak ketony dawno nie legalne a wszystko kwitnie i ma się dobrze.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 114 / 0
ale trypty i kartony akurat nie znikaja z NL marketu

fenylki i fluory, furany (rip) i cos tam tam

ewidentnie ci co ustalili prawo wiedzą co dobre i nieszkodliwe
  • 513 / 109 / 7
Hej właśnie przesłałem film o podziale psychodelików na grupy i o tym czy między różnymi psychodelikami są wyraźne różnice w działaniu. Dość ciekawe informacje znalazłem właśnie o lizergamidach. Pozdrawiam
https://youtu.be/Lpb5Vn6BWRI?si=25fBdinEsNz_BI_B
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.