Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 781 / 120 / 0
jutro chyba walnę właśnie 150 1cp i 60mg homecika

po prostu mi trzy kartony zostały, trzeba coś tam zamówić, tak mi się śni teraz ho-MiPT w proszku, prorok jest zajebisty ale trochę jak granie na najnizszym poziomie trudności. Albo Aco-DMT hmm. Pewnie ostatnie zamówionko rc sajko z NL przed banem, już lekko można się obawiać exitów (?)

najciekawsze jest, że te wszystkie miksy wypalają takie fajne wspomnienia jeśli chodzi o geometrię - tu było to, a tam tamto

niuanse i szczegóły, mimo, że metabolizuje sie w jedno, bawi mnie to :)
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 781 / 120 / 0
Ogólnie czego się wczoraj dowiedziałem to proporcje 200ug karton + 40mg trypta są znacznie lepsze niż 150+60. Jednak kwas powinien służyc jako stabilna baza, żeby trip był długi i po 8 godzinach było równie grubo, inna kwestia też że tolerka u mnie wczoraj tylko 7 dni więc jakieś 25% mocy mogło odjąć.

No ale nie powiem, 60tka ho-meta ma taki szybki dziki wizualny i euforyczny wjazd, te pierwsze dwie godzinki są bajkowe (choć lekkie i luźne, jakaś tam dysolucja ego to może na 3 min maks, ale od tego to już inne substancje)
  • 5376 / 986 / 0
A kiedy ten ban wchodzi ? Może bym sobie coś na zakończenie zamówił bo świat idzie do przodu a dostęp do tyłu .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 5396 / 965 / 0
@ledzeppelin2 bez obaw, znajdą się ludzie którzy dalej będą to pchać. Tak jak ketony dawno nie legalne a wszystko kwitnie i ma się dobrze.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 781 / 120 / 0
ale trypty i kartony akurat nie znikaja z NL marketu

fenylki i fluory, furany (rip) i cos tam tam

ewidentnie ci co ustalili prawo wiedzą co dobre i nieszkodliwe
  • 516 / 111 / 7
Hej właśnie przesłałem film o podziale psychodelików na grupy i o tym czy między różnymi psychodelikami są wyraźne różnice w działaniu. Dość ciekawe informacje znalazłem właśnie o lizergamidach. Pozdrawiam
https://youtu.be/Lpb5Vn6BWRI?si=25fBdinEsNz_BI_B
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.