Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Ziomeczek dał mi karbamazepine, mówił, że dawka bardzo mocna. Ja w sumie nigdy nie brałem benzo i tolerka jest zerowa. Zjadłem większe ułamane pół a po pół godzinki kolejne, do tego piwko-dwa a efektów nic. Ponoć to benzo działa z 24-32h a ja do tego doprawiłem 3cmc xDD. Kryształ działa normalnie w sumie, a fazy z benzo dalej nic. Wytłumaczy mi to ktoś? Kiedyś też dostałem przeciwpadaczkowe benzo i w sumie znajomi i starzy wyjadacze dragów mieli z tego jakąś faze, a ja w sumie nie. Terminator benzo? HAHA
  • 1617 / 1027 / 7
@wilkutomag

Żaden terminator benzo, bo karbamazepina raczej doraźnie nie zadziała, nie jest to typowe benzo, a lek psychotropowy zalecany przy padaczce, ale często też przy afektywnej dwubiegunowej, który do pożądanego ustabilizowania nastroju wymaga czasu i stopniowo zwiększanej dawki, więc nie licz, że Ci pomoże zbić cokolwiek tam nazywasz kryształem. Te, które wcześniej dostałeś i działało, to najprawdopodobniej klonazepam. Ten zaś działa instant i na pewno rozluźni i uspokoi. Upewnij się, co jesz.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 2 / / 0
@CATCHaFALL klonów raczej nie będę próbować, bo mam z tym poje# historie, kiedy mój ziomeczek prawie przedawkował i mu je zajebałem. Wcześniejsze benzo, które też na mnie nie działało, było również padaczkowe (biało czerwone, w postaci kapsułki). Ziomeczek dużo zjadł leków jak i dragów, więc zna się na rzeczy i to nie kinder ćpun, bo staż ma całkiem długi. Ja ogólnie dragi poznałem na tych wakacjach, więc wsm tolerke i organizm myśle mam ok. Strasznie go zdziwiło, że nic zbytnio nie poczułem. Dodam, że to była najmocniejsza dawka w jednej tabletce. Kryształ (3cmc, dobry sort), który testowałem po 2h zażycia całej tabsy działa i to jest w sumie troche dziwne... :D (Gdzieś czytałem, że po wszelakim benzo prochy nie działają aż tak, faza się zbija, szczególnie po tym który brałem).
  • 1 / / 0
Siema mam pewien problem czy leki na nadciśnienie przeterminowane dowalilyby mi mi czy raczej nie zadziałałyby ,pls nazwa tego gówna to capropril coś w ten deseń thanks
podpisik
  • 58 / 7 / 0
Caproprilu przeterminowanego nie polecam brać to jest silny specjalistyczny lek na sercr. Odpowiedź brzmi nie brać.
Uwaga! Użytkownik ZniszczoneMarzenia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
13 maja 2022Benedykt750 pisze:
Siema mam pewien problem czy leki na nadciśnienie przeterminowane dowalilyby mi mi czy raczej nie zadziałałyby ,pls nazwa tego gówna to capropril coś w ten deseń thanks
Zależy jak bardzo przeterminowane. W praktyce możesz brać jeśli nie jest jakiś mega odległy termin. To nie jest tak że nagle po miesiącu dwóch lek traci swoje wartości. Trust me
Uwaga! Użytkownik IvDurga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1397 / 88 / 2
20 lutego 2015Crystal_Dragon pisze:
Czy połączenie bupropionu z tianeptyna jest bezpieczne i czy ma jakis sens?
Ma przeciwlękowe i jest bezpieczne.
action movie:gun:
  • 280 / 14 / 0
iMAO razem z DRI jest bezpieczne? Czyli sele i Modafinil.
  • 119 / 46 / 0
Czesc
Biore leki przypisane przez psychiatrę:

Rano:200mg lamotryginy, 40mg escitalopramu i 1mg flupentyksolu

Wieczorem: 200mg lamotryginy

Na moc: 45mg mirtazapiny

Z którymi z poniższych subtancji psychoaktywnymi te leki nie wchodzą/wchodzą w najmniej tokdyczna interakcje?:
metylofenidat ,diazepam, baclofen, buprenorfina, Modafinil, tramadol(w małych dawkach), pregabalina, lorazepam
Innymi słowy co mogę z tego ćpać?
Jestem życiem, które pragnie żyć, pośród życia, które pragnie żyć.
  • 355 / 98 / 0
Nie bez powodu bierzesz SSRI i mirtazapinę. Z tej listy zostawiłbym tylko diazepam, lorazepam i baklofen do ćpania. tramadol i buprenorfina przy escitalopramie są absolutnie przeciwwskazane, a metylofenidat i Modafinil mogą nasilać jego działanie, zwiększając przy tym efekty uboczne związane z pracą serca, a jakbyś dobrze trafił, to i zespół serotoninowy przyjedzie ci zagrać.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.