Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 151 / 23 / 0
No to już kilka lat będzie jak wale stimy+nebivolol. Badań nie zalacze ale powiem że czuje się świetnie fizycznie i nic nie dolega. Z obaleniem mitu chodzi o to że pisali tutaj ludzie że można umrzeć przy tym połączeniu także o tym mówię, nebiwolol+stymulanty to bezpieczne połączenie, nie wiem jak inne beta blokery. I ogólnie odradzam takie praktyki jak moje. Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Cześć, na wstępie chciałbym przeprosić, jeśli już był poruszany taki temat, ale przewalić się przez te wszystkie strony, to człowiek czasami nie ma ochoty, więc wybaczcie moje lenistwo.

Chciałbym się zapytać, czy ktoś bierze triplixam (peryndropyl, indapamid i amlodypina) i jaki jest wpływ z łączeniem amfy, którą chciałbym spróbować. Miał ktoś może już z tym styczność i jakie były odczucia po wzięciu amfy?

Od razu dodam, że to chcę brać rekreacyjnie bez przesady. Z dziewczyną wpadliśmy na taki pomysł, ale też warto zapytać jaki to będzie miało wpływ na to nadciśnienie z tym lekiem.
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2025 przez ChceSprobowac, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.