Dobre połączenie, powinno Ciebie z deka uspokoić i uśpić.Na 99 % będziesz miał realistyczne sny po antydepresancie wiec przyszykuj się na ciekawą noc.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
06 sierpnia 2020rooney pisze: mirtazapine i chlorprotixen ktoś łączył? jak wrażenia? jak na tak słabe kalibry to moim zdaniem w miare daje rade takie coś, jak narazie uchrania mnie od to od demolowania wszystkiego na drodze
Ja na spanie i wyluzowanie robię taki mix, a miejcie na uwadze lekomanie jako moje życie i nie róbcie tego
Mój przepis
potrzebne rzeczy
3 tabletki Trittico
1 tabletka mirtazapiny
2 tabletki Noctis
100/150 mg hydroksyzyny
5/10 mg diazepamu zależne od mojej tolernacji
0,25 mg Medycznej mariuhanen
trochę Polferganu jako przyprawa do smaku
moje przygotowanie
Potrawę rozpoczynam wcześniej jarając.Rozwalam dwa tabsy Trittico na wiór i wciągam nochalem.Zależnie jak wejdzie dopijam syropki.Dorzucam mitrazepine czekam aż składniki się połączą w garnku.Noctis po 1 h dorzucam do cieczy.Jak nie smakuje senie dorzucam jeszcze tak 5 mg diazepamu jako liśc laurowy.Zawonsowani kurze mogą dorzucić 1 TR po rolkach.
Niestety same dezinformacje w dużej mierze nie na temat (stosuje Pan benzo i klasyczne leki nasenne, które powinny być stosowane w ostateczności) i polecanie jakiegoś rodzaju bardzo uzależniających heroic combos. Proszę nie stosować się do powyższej porady, gdyż grozi to przewlekłymi negatywnymi konsekwencjami./ ~misspill
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
Psychiatra metodą uda się to się uda a przecież i tak jebnięty maskuje skutek choroby.
Mózg jest zbyt skomplikowany, by można go było mózgiem zrozumieć
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.