Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 451 / 2 / 0
Nie próbuj z kodą. Jak w ogóle można coś takiego doradzać? :nuts:

Benzo niby można jeść długotrwale, ale wtedy na 95% się wjebiesz, a to nic fajnego, najgorsze fizycznie jest uzależnienie kolejno od opiatów, alkoholu i właśnie benzo. Spróbuj z Pramolanem! To bardzo fajny lek i nie uzależnia. Nie wiem, czemu wcześniej Ci go nie poleciłem, widać moja pamięć działa dobrze tylko jak jestem zrobiony. Jadłem go kilka miesięcy dzień w dzień 1-0-1 i powiem Ci, że zdał egzamin, nie zażywam go już z pół roku, a ciągle jest względnie ok. A zaczęło się od niego :) Wiem, że piszę chaotycznie, mam nadzieję, że coś z tego zrozumiałes.
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 374 / 3 / 0
Z kodą próbowałem, ale nie podziałało. Jakbym miał dostęp do hery, to pewnie waliłbym ją dwa-trzy razy na miecha i wszyscy byliby zadowoleni, ale mieszkam w takiej małej miejscowości - Wałcz (30 tys. mieszkańców, nawet nie tyle) że oprócz amfy i zioła to ni ch*** nic nie można dostać. Wciąż myśle, może coś wymyśle. 3-ciego mam wizyte u psychiatry, skombinuje sobie Sertraline i zolpidem, ale to już mam duży (ponad stu-dniowy) detoks, także nie zaszkodzi. Denerwuje mnie perspektywa dalszych lat. Chyba jednak będę musiał o tej babie pomyśleć, bo inaczej to będzie kiepsko, cholera...
A tu kolego to mnie zaskoczyłeś z tym Opipramolem (?); nie zagłębiam się w farmakologie ale już po wzorze szkieletowym widzę, że to jakaś trucizna :cheesy:
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn :D
  • 8 / / 0
Jakikolwiek psychodelik, spędzony samotnie trip a na zejściu przemyśl sobie wszystko.
  • 76 / 2 / 0
Nightmare jesteś z Wałcza niedaleko Piły? Jak to nie ma tam Herki :D Sam nie jestem użytkownikiem opio jednak właśnie tam, pierwszy raz widziałem helupę na własne oczy :D
  • 237 / 10 / 0
2 opcje.
1.Psychodeliczny trip pod opieką jakiegoś zaufanego towarzysza który poprowadzi Cię odpowiednio i być może odkryjesz piękno świata na nowo.
2. Skołuj se klony. 2mg pod język raz na 2 dni i stwierdzisz że ta monotonia która Cię otacza wcale nie jest taka zła i łatwiej będzie ją zaakceptować. ( oczywiście wtedy pakujesz się w bardzo poważne uzależnienie ale efekt o którym pisałeś osiągasz )

ssri nie polecam sam brałem różnorakie przez jakieś 1.5 roku i wyprały mnie z emocji jak burą sukę. Już lepiej mieć deprechę niż to co na dłuższą metę dzieję się we łbie bo braniu tego syfu.
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 1450 / 18 / 0
Resident Scumfuck pisze:
2. Skołuj se klony. 2mg pod język raz na 2 dni i stwierdzisz że ta monotonia która Cię otacza wcale nie jest taka zła i łatwiej będzie ją zaakceptować. ( oczywiście wtedy pakujesz się w bardzo poważne uzależnienie ale efekt o którym pisałeś osiągasz )
I tak ma do końca życia brać klony? :nuts:
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 182 / 3 / 0
W Twoim przypadku specjaliści polecają: heroina
  • 17 / 1 / 0
Nightmare240493 pisze:
Wszelkie antydepresanty odpadają, bo są toksyczne przy długim zażywaniu.
Możesz podać źródło tej informacji? Zaczynam się bać :scared: . W ulotkach nic nie znalazłem, a czytałem od kilku często używanych.
  • 199 / 8 / 0
Bzdura jakaś ,ja nie wiem skąd takie informacje są ? ...chyba ,że piszący nie ma kompletnego pojęcia co to w ogóle są antydepresanty ,lub/i mu się coś jebie.
Większość środków używanych jako antydepresanty działa w prost przeciwnie ,przecież informacji jest pełno wszędzie xd ..co za specjaliści , i "doradzaniem" jeszcze się zajmują ja pierdole.

..tobie chłopie potrzeba jakiegoś ssri ,jeśli chcesz by to działało pozytywnie , długoterminowo i PRO-zdrowotnie; (są wyjątki)
żadnej Depakiny
lamotrygina? może...
  • 61 / 1 / 0
Wszystkie gabanergiki się nadadzą, szczególnie benzo.
Uwaga! Użytkownik uroczypenisek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.