Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 9041 / 1759 / 2
@GermanskiOprawca

Podczas produkcji kreatyny powstaje wiele produktów ubocznych. Jeśli nie zostaną one odpowiednio odfiltrowane i trafią do zażywanych przez nas suplementów możemy czuć wzdęcia, skurcze mięśni, bóle głowy czy nudności. Wtedy należy szybko odstawić produkt i wypróbować inny.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 897 / 259 / 0
@Stteetart

Czyli chujowy egzemplarz mam?

W każdym razie jebać kretę 🐷
  • 897 / 259 / 0
Pokombinowałem trochę i odkryłem buforowaną postać kreatyny - kre alkalyn.

Jest mniejsze dawkowanie i nie trzeba już wpierdalać 20 tabsów dziennie. Widoczne efekty nootropowe, jak i zwiększona wydolność na treningu - ja sobie pływam.

Efektów ubocznych nie ma, a z sunifiramem ta kreatynka komponuje się świetnie 🐷🐷
  • 9041 / 1759 / 2
No krealkalynie wszyscy zapomnieli, bo praktycznie niczym nie różni się od mono a jest droższy.
Wchodzić i głosować
  • 897 / 259 / 0
@Stteetart

Różni się, nie nabiera się przykładowo tej głupkowatej wody w mięśnie.

I mnie osobiście po nim glowa nie boli, jak było ostatnio z monohydratem.
  • 9041 / 1759 / 2
Z tego co pamiętam to krealkalyn różnił się od mono tylko zmieniona zasadowoscia.
Niektórzy pili kreatynę ze szczyptą sody oczyszczonej lub zapijali sokiem z cytryny.
Wchodzić i głosować
  • 1974 / 516 / 0
Dostałem z miesiąc temu pakę 500g kreatyny z tauryną i zacząłem używać w celu jak nootrop.
Czuć działanie gdy codziennie wrzucam ze śniadaniem + do energola później, ale jako nootrop piracetam lepszy jak dla mnie.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 897 / 259 / 0
@blokowiska666

Kreatyna moim zdaniem lepiej jako dodatek do racetamów/podobnych. Wtedy pokazuje pazur.

@Stteetart

Po co kombinować jak mamy krealkalyn 🐒🙉
  • 2 / 1 / 0
Cześć, jak każdy wie wszystko drożeje a ja nie mam pieniędzy, ma ktoś jakiś ,,przepis,, na kreatyne do zrobienia w domu?
  • 177 / 53 / 0
@Stteetart
Cześć, w niektórych partiach kreatyny od SFD wykryto przekroczone normy rtęci. Jak mocno może byc to szkodliwe? Firma SFD twierdzi że lajt, bo z przewodu pokarmowego nie ma takiej wchłanialności.

Odechciało mi się jeść jakiekolwiek suplementy szczerze mówiąc. 😆
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni

Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.

Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.