Podczas produkcji kreatyny powstaje wiele produktów ubocznych. Jeśli nie zostaną one odpowiednio odfiltrowane i trafią do zażywanych przez nas suplementów możemy czuć wzdęcia, skurcze mięśni, bóle głowy czy nudności. Wtedy należy szybko odstawić produkt i wypróbować inny.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Czyli chujowy egzemplarz mam?
W każdym razie jebać kretę
Jest mniejsze dawkowanie i nie trzeba już wpierdalać 20 tabsów dziennie. Widoczne efekty nootropowe, jak i zwiększona wydolność na treningu - ja sobie pływam.
Efektów ubocznych nie ma, a z sunifiramem ta kreatynka komponuje się świetnie
Różni się, nie nabiera się przykładowo tej głupkowatej wody w mięśnie.
I mnie osobiście po nim glowa nie boli, jak było ostatnio z monohydratem.
Niektórzy pili kreatynę ze szczyptą sody oczyszczonej lub zapijali sokiem z cytryny.
Czuć działanie gdy codziennie wrzucam ze śniadaniem + do energola później, ale jako nootrop piracetam lepszy jak dla mnie.
Kreatyna moim zdaniem lepiej jako dodatek do racetamów/podobnych. Wtedy pokazuje pazur.
@Stteetart
Po co kombinować jak mamy krealkalyn
Cześć, w niektórych partiach kreatyny od SFD wykryto przekroczone normy rtęci. Jak mocno może byc to szkodliwe? Firma SFD twierdzi że lajt, bo z przewodu pokarmowego nie ma takiej wchłanialności.
Odechciało mi się jeść jakiekolwiek suplementy szczerze mówiąc.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.