Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 66 / 80
xtremich pisze:
A teraz moje pytanie chyba najbardziej pasuje do tego tematu. Znalazlem ostatnio cos takiego jak synthetic cocaine nie chodzi mi o jakies gowno od kolekcjonera tylko cos co ma byc Reverse Ester Cocaine wie ktos co to jest dokladnie cena okolo 2-2,5 razy nizsza niz koksu
rec-t42252.html

Ten typek z tej oferty o której mówisz, co to oferuje, nie wysyła paczek do PL.
  • 181 / 4 / 0
Wiem ze to pytanie bylo ze sto razy zadane na tym forum, ale jest tez sto odpowiedzi :) takze :
Ile koko snifem na pierwszy raz? Jedni mowia ze 100mg-150mg a potem po 200mg.
Znowu inni zeby wciagac 200m-300mg na pierwszy raz a potem po 100mg.
Dla mnie to nie taki tani towar i chce z niego wyciagnac jak najwiecej, i dlatego wole spytac kogos koswiadczonego :)
Drugie pytanie, czy kokaina ma tolerancje krzyzowa z beta ketonami?
  • 1513 / 25 / 0
Skoro było już 100 odpowiedzi to naprawdę myślisz, że 101 będzie prawidłowa?

Pogłówkuj nad tym - może dojdziesz do jakiś wniosków.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 311 / 1 / 0
Juz myslalem, ze otaczaja mnie notoryczni klamcy i jakies pizdeczki. A to sie okazalo, ze koks po prostu nie jest tak zajebisty jak go maluja ;) Nie powiem jest fajny, ale nie jest to cos co sobie wyobrazalem. Rejony, ktore zamieszkuje gwarantuja dobry towar wiec ta kwestia odpada. Porycie ketonami robi swoje :nuts:

Aha i jak na taki czas dzialania to mozna w 1 dzien przepierdolic pol wyplaty - masakra - nie polecam. Co chwila telefon po wiecej XD.
  • 111 / 3 / 0
Czy jest jakaś szczegulna różnica w działaniu między koksem super czystym, bez żadnych domieszek typu levamisol itd, a koksem całkiem mocnym, powiedzmy 70% ale z domieszkami?
Czy jak mam taki z domieszkami, to wystarczy go wziąć trochę więcej niż tego czystego i efekt będzie taki sam? Czy warto jest płacić więcej za super czysty?
  • 54 / 5 / 0
Sama procentowa czystość towaru to jeszcze nie wszystko. Podobnie jak z winem. Masz dwa tej samej marki ale różniące się rocznikiem, miejscem zbioru owoców, jakością plonu, masą innych czynników które wpływają na jakość końcowego produktu. Jak myślisz, będą takie same? :P
  • 62 / 18 / 0
przy założeniu, że substancja aktywna jest tylko jedna to czysty towar powinien kręcić tak samo niezależnie od producenta.

oczywiście psychoaktywne dodatki mogą zmieniać działanie - warto jednak pamiętać przysłowie, że lepsze jest wrogiem dobrego.

u mnie na terapii odwykowej był typ który napierdalał przez rok tygodniowo 30-35g. miał dojście do pierwszorzędnego sortu. po zrobieniu szczegółowych testów krwi wyszło, że wciągał całą tablicę mendelejewa - nawet jeśli myślisz, że to co kupujesz jest prima sort, to nie możesz mieć 100% pewności bez drogich badań spektrograficznych.
  • 111 / 3 / 0
Czyli jeżeli kilka razy brałem koks, powiedzmy średniej, lub dobrej jakości, i działał na mnie nie za dobrze (zero euforii, żadnego uczucia jestem bogiem itd, tylko uczucie, że jakoś działa), to czy jest sens kupować koks z górnej półki?
  • 54 / 5 / 0
Niech zgadnę... Kolega ze stażem w bieda ketonach? xD Póki nie zrobisz przerwy kilkumiesięcznej od twardych specyfików żeby trochę naprawić OUN i łepetyne to tak będzie że koko spektakularnych efektów nie zrobi. Tak wgl to działa dość subtelnie i jak ktoś jest (tak jak ja byłem) przyzwyczajony do rozjebki mózgu np po mefedronie czy metamfetaminie to później koko z początku nie robi roboty ;)
  • 111 / 3 / 0
:) Zgadłeś, tylko, że przerwę między ketonami, a koko robiłem dość sporą. Widać mój UON już nigdy nie dojdzie do siebie :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.