Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam. Otóż od jakichś 3 tygodni tańczę sobie z białą damą, sporadycznie dorzucane alko było do tego ale nie dużo. Od ostatniego tygodnia zacząłem zauważać, że organizm daje mi już jakieś sygnały ze coś powoli zaczyna się dziać. Przez ten cały czas nie widziałem żadnego problemu, nie jestem w stanie powiedzieć ile tego jadłem bo diler robił mi to według swoich pakunków, a nie raczyłem tego ważyć, ale myślę że w ostatnie 5 dni to po sztuce może półtora na noc i dzień (średni ze mnie zawodnik) . No ale.do meritum, kilka dni temu po nieprzespanej nocy wstałem z łóżka żeby wyjść do sklepu po wodę, stając na nogi poczułem w pojedynczych miejscach jednocześnie uczucie zimna i ciepła więc od razu stwierdziłem że to problem z krążeniem i miewałem coś podobnego kiedyś po speedzie lecz nie aż tak, ale mimo to nie bylem aż tak zaniepokojony do momentu gdy wróciłem do domu. Ściągnąłem buty, ukierunkowałem się w stronę pokoju i zamierzałem się do zrzucenia z siebie rzeczy aż nagle poczułem lekką duszność, niezbyt silną jak na tamtą chwilę i w tym samym momencie stopy zrobiły się lodowate, serce zaczęło dudnić jak szalone i walczyłem ze złapaniem resztki oddechu. Byłem akurat blisko łóżka więc po prostu na niego świadomie runąłem i w tym momencie nagle dłonie zrobiły się lodowate, a stopy wrzały, czułem osłabienie i pomyślałem że może to być też tego przyczyną. We wcześniejszych latach zmagałem się z nerwicą lękową właśnie na tle duszności więc musiałem zadzwonić do w miarę zaufanej osoby i powiedzieć że chyba coś jest nie tak i możliwe że to koniec, ta osoba postarała się mnie uspokoić i udało mi się zasnąć. Dzisiaj po małej popijawie postanowiłem zarzucić wieczorem małego węża ale bez większych zamiarów, po prostu po jakimś czasie zdecydowałem się iść spać. Nad ranem to co zostało na wierzchu wciągnąłem po otwarciu oczu i wkrótce ponownie poprawiłem i wtedy znowu zaczęło dziać się coś dziwnego. Nagle jakby krtań zaczęła mi drgać i poszedł okrutny spływ gdzie ogólnie nie doświadczyłem tego wczesniej po tym temacie, zaczęło zabierać mi tchu równocześnie w klatce piersiowej i czułem to aż w przełyku jak mnie przydusza. Wstałem na szybko żeby otworzyć okno z myślą że będzie lepiej kiedy naleci powietrza i od razu się położyłem na łóżko, było lepiej lecz sytuacja dla mnie dziwna i daje mu trochę do myślenia lecz zastanawiam się czy organizm potrzebuje odpoczynku czy o co chodzi? Czy może jestem jakoś bardziej podatny na problemy zdrowotne po koko? Zdaje sobie sprawę że to nie forum lekarzy, ale może ktoś miał podobną sytuację lub znacie kogoś z taką sytuacją. Chciałbym znać powód żeby wiedzieć czy najlepszym rozwiązaniem będzie ograniczyć czy w ogóle przestać, a no i w sumie też nie dodałem, że w zasadzie to z C nie mam dużego doświadczenia więc jest też opcja że przez całą zabawę byłem nierozsądny
  • 247 / 52 / 0
Pff, weź ty lepiej już nie ćpaj dzieciaku i weź się za siebie bo marnie skończysz. Zjadasz 1 gram chuj wie czego, czego nawet nie ważysz więc dill może robi cię w chuja, pewnie jesteś jakimś w dupę jebanym bananowcem i generalnie uj z tobą.
To co opisujesz to wynik odwodnienia i wyprawia z minerałów typowe objawy używania stymulantów jeszcze w takich ilościach.
Odstaw ćpanie sprawdź jak się nawodnić i zawsze bądź dobrze najedzony przed wrzuceniem a to tzw koko powinno działać dobrze bo widać, że ty tylko w siebie wrzucasz gdzie ilość materiały zjadana w ciągu nocy powinna wystarczyć na cały tydzień.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.