Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 238 / 1 / 0
[ external image ]
1,3,7-trimetylo-1H-puryno-2,6(3H,7H)-dion
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kofeina

Kofeina w proszku - jak to się je?

Rozumiem, że mam spożyć np. 200 mg proszku. Ale co - mam tak szamać proszek czy w wodzie go rozpuścić?
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2012 przez surveilled, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii
  • 1081 / 32 / 0
Wciagal ktos kofeine nosem? Tzn sproszkowana i do nosa? Dziala szybciej i intensywniej?
  • 723 / 16 / 0
Z tego co wiem to w każdej aptece można kupić takie słodki tabletki do ssania z kofeiną. Kiedyś na wystawie widziałam też kapsułki z kofeiną. To są preparaty np dla kierowców, pracujących na nocne zmiany itp.
Czysta kofeina to nie jest, ale zawsze coś.
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
  • 761 / 11 / 0
Ja waliłem kofeinę do nosa, działa dużo szybciej i intensywniej, wejście jest porównywalne, może nie z amfetaminą, ale taką efedryną już na pewno...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 1081 / 32 / 0
I ile trwa dzialanie Belila po wciagnietej do nosa ?
  • 804 / 5 / 0
No to ja tu wstawię referat który napisałem w usuniętym temacie ;p
Biorę go od Listopada 2011, Zawsze do-nosowo, (czasem wcieram w dziąsła jak śluzówki odmawiają posłuszeństwa),Smak ma straszny potwornie gorzki, porównał bym to nawet do atidolu, zaś snuffając jest dużo lżejszy od fety i innych wynalazków, z mojego odczucia wynika że powyżej pewnej dawki zaczyna się ciężkie działanie wręc czuję się nie dobrze, a i strasznie wypłukuje magnes, ręce trzęsą się i nogi cały czas, pomaga mocno poprawić sprawność intelektualną przy używaniu sporadycznym, łatwo się uzależnić bo cena jest bardzo niska, Komponuje się świetnie z fluoksetyną, zaś beznadziejnie z kodeiną i PST, przy 4-HO-MET i kwasie spowodowało bezsenność, i b dobre na zwała po kocie i fuce. W dodatku hmm rozluźnia mięśnie gładkie co wpływa na łatwiejsze zażywanie pr ;D i wypróżnianie się pod koniec działania opio.
Podsumowując:
Plusy:
-B niska cena(grosze, wychodzi taniej niż zwykła kawa robiona w domu),
-Sprawność intelektualna( przy sporadycznym zażywaniu),
-Świetnie Komponuje sie z fluoksetyną,
-Tolerka nie leci szybko w górę,
-Nie niszczy śluzówki tak jak inne wynalazki i nie piecze,
-Pomaga się wypróżniać i w pr,
-Nie trzeba parzyć kawy będąc np. w pociągu, albo pracy tylko można szybko w kiblu walnąć kreskę.
-Legalne ;D,
-Pomaga na zwałach po stymulantach ( kiedy kawą chce Ci się rzygać tego nawet nie trzeba pić),
Minusy:
-Wypłukuje magnez (chyba bardziej niż kawa),
-Potworny smak,
-Łatwo się uzależnić( Dużo taniego białego ;D),
-B niemiłe skutki przedawkowania(O wiele łatwiej przedawkować niż kawę zwłaszcza np na homecie),
-Jak Cię złapią z workiem białego proszku to wizyta na komendzie gwarantowana, ja od nie miłegp przypału noszę w opakowaniu po białej tabace,
-Mało sklepów RC oferuje, (mogę podać na prv nie będę tu nikogo reklamował),
@cebex
jestem na 40 mg fluoksetyny dziennie a to mi jeszcze bardziej wzmacnia kofe, i żeby spokojnie zasnąć o 23-24 nie biorę jej po 19 bo wtedy są kłopoty i muszę brać stilnoxy albo hydroxę.
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 1241 / 8 / 0
no to pieknie ! nie wiedzialem ze sa tacy ludzie co kofeine w proszku wachaja ;) no ale w sumie to mnie smieszy troche ... a do kolegi powyzej ... fluoxetyna to nic sprobuj sertraline po tym antydepresancie dopiero zachwycisz sie kofeina ;)
  • 804 / 5 / 0
Brałem i fluoksetyne i sertrlaine teraz Wenflaksetyna ma swój czas
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 136 / 4 / 0
kofeina sama w sobie wg mnie jest do niczego. w większych ilościach tylko się można żle poczuć. Za to do 200mg czystego DMAA dodając 50mg kofeinki daje świetny efekt pobudzający"
  • 101 / 1 / 0
Nie znosi mdłości, ale dobrze otrzeźwia. Polecam. :)
Powinnością poety jest posługiwanie słowem.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.