Idz do psychiatry kurwa a nie bierzesz tabletki od mamy XD
Nie wiem o co pytasz wgl, sprecyzuj ci pomożemy
- 2 x paczka Mirtazepiny 30 mg
(dla mnie to zapas na 4 miesiące bo 15/d)
- 1 x paczka silnego leku narkotycznego na deser
Paczcie co ten przemysł farmaceutyczny wyprawia: https://www.mp.pl/pacjent/leki/lek/9128 ... uwalnianiu
XD
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
"640 KB powinno wystarczyć każdemu"
XD
arapiprazol vs amisulpiridum
DO tej pory brałem Amisan 50 mg / dzień który całkiem fajnie mnie aktywizował i powodował
ustąpienie objawów.
Lekarz zaproponował mi jednak lek Aryzalera 10mg.
Chciałbym się dowiedzieć czy będzie on lepszy na objawy:
- apatia
- spowolnione myślenie
- błędne przekonania
Czym pod względem biochemicnzym różnią się te leki ?
Po skrzęnej selekcji domowej apteczki i szachu tego co jest rekreacyjne, nie wiedziałem co to za jedna biało czerwona kapsułka. Na krzywego ryja i na bajere na spontanie z psychiatrą przez telefon nie udało się wydębić nic sensownego poza, jak to doktor ujął "Pregabalinką". Sam niedawno śmiałem z tej nazwy 'Egzysta', że jest impertynencka dla ludzi. To tak jakbyś nie mógł żyć bez tego gówna. Ale jak wiadomo jest ostatnio na topie i zbiera pozytywne opinie. Tak więc testing, testing. Wykupiłem wczoraj, kupiłem se kode, siadam na piwko, instalacja kodżitsu i otwieram pregabbę. I już dowiedziałem się co to za kapsułkę miałem cały czas na chacie. Pregabalina 75 mg.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.