Knajpa przed apteką
Moderator: Leki
Idz do psychiatry kurwa a nie bierzesz tabletki od mamy XD
Nie wiem o co pytasz wgl, sprecyzuj ci pomożemy
- 2 x paczka Mirtazepiny 30 mg
(dla mnie to zapas na 4 miesiące bo 15/d)
- 1 x paczka silnego leku narkotycznego na deser
Uwaga! Użytkownik WhiteMaskTBK nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Wyprowadzić noworodka z nałogu. Tak leczy się dzieci kobiet uzależnionych
Dzieci przechodzące przez proces odstawienia opioidów płaczą w charakterystyczny sposób. Jest to krótkie, udręczone, przeraźliwe zawodzenie powtarzające się w kółko. Odbija się ono echem na oddziale noworodkowym szpitala Cabell Huntington w Huntington w Zachodniej Wirginii. Od szóstej rano przebywa na nim tygodniowa dziewczynka, niepocieszona. O dziesiątej Sara Murray, kierowniczka pielęgniarek na tym oddziale o łagodnym głosie i rzeczowym podejściu, wzdycha. "To może być frustrujący dzień" - mówiZmiany w wykazie substancji psychotropowych
Do konsultacji przekazano projekt nowelizacji projektu rozporządzenia ministra zdrowia w sprawie wykazu substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych.Paczcie co ten przemysł farmaceutyczny wyprawia: https://www.mp.pl/pacjent/leki/lek/9128 ... uwalnianiu
XD
Broń palna, łuski argumentów, myśli półautomatyczne.
Kontakt: PM + Privnote
Jeśli potrzebujesz pomocy psychiatrycznej (nie wypisuję recept, nie jestem lekarzem) czy masz zbyt intymny problem by poruszyć go na forum
Oferuję prv:
porady psychiatryczne dot. sposobu leczenia i prowadzenie.
Żaden mail nie pozostaje bez odp.
Broń palna, łuski argumentów, myśli półautomatyczne.
Kontakt: PM + Privnote
"Banjhakri is the forest shaman and if You want to contact him you need to put some alcoholic offerings in front of the forest." na H od 28.09.2007
A może to i dobrze. Nie siłą a sposobem. Tak po piątym kocie to by już trząchało a po roku paralita. Ćpunów trzeba krótko.
"640 KB powinno wystarczyć każdemu"
XD
...z takom bestiom...z takem...dupkem
...
frajerem jebanym
arapiprazol vs amisulpiridum
DO tej pory brałem Amisan 50 mg / dzień który całkiem fajnie mnie aktywizował i powodował
ustąpienie objawów.
Lekarz zaproponował mi jednak lek Aryzalera 10mg.
Chciałbym się dowiedzieć czy będzie on lepszy na objawy:
- apatia
- spowolnione myślenie
- błędne przekonania
Czym pod względem biochemicnzym różnią się te leki ?
Po skrzęnej selekcji domowej apteczki i szachu tego co jest rekreacyjne, nie wiedziałem co to za jedna biało czerwona kapsułka. Na krzywego ryja i na bajere na spontanie z psychiatrą przez telefon nie udało się wydębić nic sensownego poza, jak to doktor ujął "Pregabalinką". Sam niedawno śmiałem z tej nazwy 'Egzysta', że jest impertynencka dla ludzi. To tak jakbyś nie mógł żyć bez tego gówna. Ale jak wiadomo jest ostatnio na topie i zbiera pozytywne opinie. Tak więc testing, testing. Wykupiłem wczoraj, kupiłem se kode, siadam na piwko, instalacja kodżitsu i otwieram pregabbę. I już dowiedziałem się co to za kapsułkę miałem cały czas na chacie. Pregabalina 75 mg.
"Banjhakri is the forest shaman and if You want to contact him you need to put some alcoholic offerings in front of the forest." na H od 28.09.2007
Na czacie siedzi 1973 uczestników Wejdź na czata