Idz do psychiatry kurwa a nie bierzesz tabletki od mamy XD
Nie wiem o co pytasz wgl, sprecyzuj ci pomożemy
- 2 x paczka Mirtazepiny 30 mg
(dla mnie to zapas na 4 miesiące bo 15/d)
- 1 x paczka silnego leku narkotycznego na deser
Paczcie co ten przemysł farmaceutyczny wyprawia: https://www.mp.pl/pacjent/leki/lek/9128 ... uwalnianiu
XD
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
"640 KB powinno wystarczyć każdemu"
XD
arapiprazol vs amisulpiridum
DO tej pory brałem Amisan 50 mg / dzień który całkiem fajnie mnie aktywizował i powodował
ustąpienie objawów.
Lekarz zaproponował mi jednak lek Aryzalera 10mg.
Chciałbym się dowiedzieć czy będzie on lepszy na objawy:
- apatia
- spowolnione myślenie
- błędne przekonania
Czym pod względem biochemicnzym różnią się te leki ?
Po skrzęnej selekcji domowej apteczki i szachu tego co jest rekreacyjne, nie wiedziałem co to za jedna biało czerwona kapsułka. Na krzywego ryja i na bajere na spontanie z psychiatrą przez telefon nie udało się wydębić nic sensownego poza, jak to doktor ujął "Pregabalinką". Sam niedawno śmiałem z tej nazwy 'Egzysta', że jest impertynencka dla ludzi. To tak jakbyś nie mógł żyć bez tego gówna. Ale jak wiadomo jest ostatnio na topie i zbiera pozytywne opinie. Tak więc testing, testing. Wykupiłem wczoraj, kupiłem se kode, siadam na piwko, instalacja kodżitsu i otwieram pregabbę. I już dowiedziałem się co to za kapsułkę miałem cały czas na chacie. Pregabalina 75 mg.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.