"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
nierozumiem pisze:Red berries?
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
-To Thiocodin nie jest na receptę?
-Nie jest.
-Przecież trzymamy to w szufladzie, a nie na widoku jak inne leki na kaszel. Zaraz sprawdzę w komputerze czy to jest na receptę.
(sprawdza bezczelnie przeżuwając kanapkę w mordzie, gęby też nie zamknęła bo po co)...No dobra, mogę dać (!!!) Panu jedną paczkę. :wall:
Hexe pisze:Swoją drogą w niedzielę przyszło do mnie (dostałam!) 150 mg z Antka, którego sobie elegancko filtrowałam ku ekstrakcji na legalu na starym mieście pod informacją turystyczną.Baby na spacerach odwracały bachorom głowy, ich mężowie (czy chujwikto) patrzyli z obrzydzeniem na mnie na tych schodach nad dwoma kubkami jednorazowymi i poćpanego speedem kolegę. A później odwiedziliśmy jednego z użytkowników forum. Udane popołudnie. Jak na dobre 3 miesiące (teraz to chyba już ze 4 będą biły) abstynencji i tylko kilkurazowe odstępstwa od tego to słabe wejście i słabe trzymanie tej kody, oj słabe.
JestemSoba-Chyba pisze:cytuję Ciebie bo Ty chyba masz taką moc by założyć nową knajpę a pora najwyższatur3k pisze:...
po 20 paru dniach złamałem się i dzisiaj przyjebałem pakę kody. W sumie nie wiem jakim cudem znalazła się ona w mojej kieszeni, ta apteka to do mnie chyba kurwa sama przyszła oO
tak ma być i chuj!Kod Zaznacz całyMy tu wszyscy na sportowo - Knajpa kodeinowa v3
Knajpa pod purpurowym pawiem
i zdjęcie pawia na pierwszej stronie
[ external image ]
hrhrhrhrhrhrhhr
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
The dream is gone
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.