@lilnymph A bardzo mi miło. Był i to bez dwóch zdań!
I thought I was someone else, someone good
Jak zaczynałem płukać mak to tolerka tego rzędu wydawała mi się całkiem abstrakcyjna. Jak się płucze kolejne serie to się człowiek może oszukiwać, że to tylko ziarno coraz słabsze produkują, ale jest jak jest.
Ja ze 2 lata temu pamiętam płukałem to były takie fazy ze klękajcie narody ale koszt z 50-60 zł za faze.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Takie na poziomie baka z tamtego roku chociaż? Z tą cena obecnie ich pojebało, już jest ponad 200% tego co było rok temu, dobrze że I tak nie warto kupować.
Ale jakby paczka maku odpowiadała mocą paczce kodeiny(bo cenowo już odpowiada) to kupowałbym, koda działa na chwilę i nie ma takiego miłego profilu.
Ehh, brakuje mi tego, może jakieś zagraniczne są albo coś. Dinozaury jak ostatnio sprawdzałem niedługo jak wjechały Czechy do baka to na granicy placebo, pewnie nic się nie zmieniło skoro nikt o nich nie mówi.
Ehh, złe czasy
Jeżeli chodzi o zagranicę to jest to jakiś pomysł. Niestety nie wiem gdzie teraz jest na tyle liberalne prawo, żeby powszechnie były dostępne klepacze. Pamiętam, że kiedyś w UK mieli mocarne maki ale już zaostrzyli tam ograniczenia zawartości morfiny w spożywczym maku. Może w stanach albo jakichś azjatyckich krajach? Tylko przy tej drugiej opcji ciężko znaleźć jakieś informacje ze względu na barierę językową. No i trzeba by było zamawiać hurtowe ilości, żeby to się w ogóle opłacało przy wysokich kosztach wysyłki.
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Centrum Krwiodawstwa rozdaje darmową marihuanę w ramach wydarzenia „Bleed for Weed”
W sobotę, 16 listopada 2024 r., mieszkańcy Illinois będą mieli wyjątkową okazję, by nie tylko pomóc innym, oddając krew, ale także odebrać bezpłatny produkt z marihuaną. W ramach inicjatywy „Bleed for Weed”, Centrum Krwiodawstwa Doliny Rock River (RRVBC) i dystrybutor Lyfe Cannabis połączyli siły, aby zwiększyć liczbę dawców krwi, oferując nietypową zachętę – darmową marihuanę. Ta innowacyjna akcja budzi coraz większe zainteresowanie, a także przyciąga uwagę zarówno darczyńców, jak i mediów.
Nowe substancje na liście narkotykowej - projekt trafił do opiniowania
Szybkie tempo pojawiania się na rynku nowych narkotyków, które są coraz częściej substancjami o ostrej toksyczności, oraz ich łatwa dostępność w internecie - to główne powody, dla których zaistniała konieczność uzupełnienia listy substancji psychoaktywnych i nowelizacji rozporządzenia w sprawie wykazu substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych. Projekt trafił właśnie do opiniowania.
Wrocław: Tak umierał szesnastoletni Sebastian. Koledzy uwięzili go cierpiącego w mieszkaniu
Dziś wiadomo już, że kolega podał mu drinka z ecstasy. Gdy chłopiec źle się poczuł, znajomi nie pomogli mu, na dodatek zamknęli w mieszkaniu leżącego na podłodze i uciekli.