Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Możesz wypić ale szkoda towaru.
Jakie masz tam stężenie?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Czym różni się profil działania w zależności od przyjęcia? Poza samym czasem trwania. Ewentualnie jak do tego modyfikować wielkość dawki, bo napisałem tak na oko.
Pierwszy raz.
Ktoś pytał wcześniej czy małe dawki są fajne czy od razu walić w k-dziurę.
Polecam osobiście małe dawki i robienie eksperymentów. Zacznij od 20 mg, później zwiększaj wedle uznania. Dla mnie z THC się łączy idealnie. Po małych dawkach dla mnie super się filmy ogląda, gra w gry, rucha się , biega , co kolwiek.
keta zajebista. Ja bym od razu nie rzucał się na dziurę chyba że ktoś lubi hardcore.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.