ODPOWIEDZ
  • 8103 / 907 / 0
Ja biore Klozapol 600 mg, Solian 1600 mg, Depakine Chrono 1000 mg, Akineton Retard 4 mg, klonazepam 2 mg, lorazepam 1 mg.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2116 / 630 / 0
Chyba był już gdzieś taki temat, linkiem się nie podeprę...

Te kombinacje za często się zmieniają, by wypisywać - przynajmniej u osób na SSRI, SNRI czy nootropach.

@temat - klonazepam 2mg s.l. leczniczo, reszta rekreacyjnie w zależności od tolerancji; za średni dzień gdy zaczynam czuć się w miarę okej uznajmy 200 mg morfiny (w ciągu jednak nie jestem) i.v. i 4mg (mniej bodźców...) klonazepamu też pod jęzor, jednak dopiero od 10mg wzwyż mogę liczyć na jakieś zauważalne efekty inne niż leciutkie antylękowe i silne przeciwdrgawkowe, jak to jest przy 2-4mg.

Z klonazepamu schodzę i z tej dwójki kurewko ciężko zejść, zdarzają się wyskoki jak dziś - w desperacji o 3 nad ranem 10mg właśnie - ale najwyższe dobowe dawki były jeszcze większe, pisałam w dtx, jednak za nic do nich nie wrócę. I do tego jednego mam pewność. Z opio - rekreacja zaczyna się przy 400mg, 2x 200mg w odstępach. Ostatnio było 40 dni przerwy i od 200mg się zaczęło, pracuję silną wolą by na tym się dziś skończyło. ;)

Kombinuję obecnie ze Spamilanem (buspiron) ~30mg/dziennie, jednak nie mam tyle, by zrobić serię. Na razie, a jakoś nie chcę pchać się w objęcia kolejnego, podobnie nieuzależniającego leku. Chociaż ze wszystkich oddziałujących na anhedonię, ten już po paru dniach takiej dawki pokazał plusy, a minusów bardzo malutko. Może warto? Jak kiedyś, kieeedyś będę na finiszu odstawiania klonów, to skołuję paczki. Bardzo ładną cenę mają na Rkę. ;)
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1974 / 521 / 0
rano paroxetyna 40mg + 10mg tranxene
obiad 5-10mg tranxene
przed snem 30mg mianseryna

nic lepszego nie wymyslono dla mnie

p.s. i lecznicza maryhuana
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 3455 / 555 / 2
U mnie przeciwpsychotycznie Perazin 3 x dziennie po 25mg, czasem wieksza ilosc ułatwiająca zasypianie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 968 / 96 / 0
Ja biorę rano: sertralina 100 mg, olanzapina 5 mg.
wieczorem: olanzapina 5 mg.
  • 1344 / 145 / 8
40mg fluoksetyny
alprazolam(1mg rano, 1mg wieczorem wg. zaleceń) ale nieregularne branie powoduje to że dokładnej dziennej dawki nie podam ale po prostu się tym wspomagam.
frutykazon czasami w formie zawiesiny (avamys)
Bromazepam wg. zaleceń na wieczór 6mg.
pierwszy post jaka mieszanka leków :gun:
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 8103 / 907 / 0
26 czerwca 2017cbsz pisze:
pierwszy post jaka mieszanka leków :gun:
Chodzaca apteka %-D
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 605 / 89 / 0
Parę dni temu nabawiłam się kontuzji barku, lekarz przepisał mi Doretę (1 tabl. zawiera: 75 mg chlorowodorku tramadolu, 650 mg paracetamolu).
A tak poza tym na co dzień uzupełniam witaminy i przyjmuję melatoninę. Nic szczególnego %-D
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 3543 / 577 / 1
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 712 / 83 / 2
Topiramat 200mg, Kwas walproinowy/walproinian sodu 1000mg
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.