Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
I jak już chciałbym wzmocnić efekt to brać to wszystko przed czy raczej po? i czy na pusty żołądek lepiej tego xana wrzucać?
I thought I was someone else, someone good
2. Clonazepam - typowa chillowa wyjebka i rozluźnienie po ciężkim dniu.
3-Bromazepam.Prospołeczny
Tyle
Ostatnio się srogo zawiodłem bo 0 benzo przez 1.5 mi3cha innych dragów też praktycznie nie brałem i myślałem sobie będzie fajnie i wziałem 50mg rolek spodziewając się super fazki jak dziewica a tu mega rozczarowanie i praktycznie nic nie czułem eh.
Miałem zamówione klony do rolek i musiałem dodać 2mg i jeszcze piwo i dopiero wtedy coś tam poczulem.
Ehh chyba mam permanentnie zryty beret bo dawno albo niedawno srogo ćpałem jakieś pól roku temu codziennie helupa, masa benzo , koks i jeszcze jakieś kryształy xd.
Tak leciałem jakis rok i skumajcie nie latałem po klubach tylko pracowałem na taśmie xd.
Ostro mi po takim roku beret zryło i takiej robocie nie wymagającej myślenia.
Uwsteczniłem sie w rozwoju o 10 lat i jako tako zacząłem myśleć jasno po 2-3 miechac
Tera juz rok nie wale hery z koksem w kabel tylko czasem kode walne i benzo.
A co do tematu to najniżej oceniam rekreacyjnie alpre dla mnie totalna padaka jedynie działanie lecznicze 0 zabawy
Potem bromek. Napaliłem sie kiedyś czytając forum i wiele pochlebnych opini.
Niby że pluszowe u takie lekko pod opio .
Nic z tych rzeczy na małej tolerce po przerwie nawet 12mg totalnie nie czułem, chyba gorzej od alpry ale kojarze 1raz z bromkiem to było przyjemniej od alpry.
Nawet kosmiczne dawki 24 -30 mg nie dawały nic. Marnowanie tabletek . Daje to tylko na fobie coś i tłumi stres.
Najczęsciej używane przeze mnie to
klon, potem lorazepam i rolki.
klon no to klasyka, mocny , tani długo działa. Na mnie działa nawet fajnie , nie zamula, mocno spidujący, rekreacja w porównaniu do tamtych o klase wyższa ale też bez szału
Nie czuje ala fazy, na ciele też nie ale wiem że to fałszywe uczucie trzeźwości i odwala sie potem numery.
Po klonie strasznie chcce się innych dragów, mocno nakręca sie człowiek na ćpanie, to na minus.
Lorek wg mnie super sie mixuje z klonami.
Solo nie robi szału . Też lekko spiduje aleo wiele słabiej. Fajny w działaniu.
Ludzie narzekają że mózgotrzep i zataczają się, ale ja tego nie czuje.
Troszke robi luki w pamięci ale bez przesady
W mixie z klonami i opio to już mocny mózgotrzep. Nie polecam nowociotom bo widać fchuj że człowiek naćpany i można przesadzić i ciężko sie dycha jak grzesiu floryda xd.
rolki dla mnie mają najlepszy profil fazy.
Duża różnica w porównaniu z innymi aptecznymi
Mega rozluźnia mięśnie. Fajna pluszowa fazka. Niestety mega nieekonomiczne, dodatkowo nie wiem dlaczego w Polsce są te żałosne małe paczuszki 20x5mg i te już totalnie śmieszne dwójki xd.
Cały świat ma 10mg x30 diazepam i wtedy to ma sens brać ehh.
Ale roleczki po przerwie często biore z klonami. Jak człowiek nie bierze benzo conajmniej 2 tyg to takie 30mg rolek wchodzą jak złoto. Ja lubie odrazu pół paczki 50mg opędzlować do tego zapić piwkiem albo dwoma i jest super do poczillowania w domku.
Raczej rolki odradzam jako funkcjonalne benzo do wyjścia do pracy, na jakieś stresujące sytuacje rozmowa o prace albo egzamin. Na takie sytuacje super pomaga alpra albo mała dawka klona .
rolki polecam po ciężkim dniu do piwka jako kanapowiem.
No i nie zapominam o midazolamie.
Jedyna chyba benzynka rozpuszczalna w wodzie i mająca sens walona w kabel
Solo dla mnie nudna i słaba ale w mixie z np helupką to jest cudo i uzupełnia działanie opio.
Jeszcze uber mix mid-hel-koko w jednej pompie. Dla mnie jedna z najlepszych rzeczy jakiej można doświadczyć z dragów. Niestety fchuj uzależniająca i robiąca z ciebie pustą wydmuszke myślącą tylko aby przyjebać.
Polecam od wielkiego święta takiego uber spidbala walnąć np sylwester albo jakieś ważne wydarzenie. Na codzień traci magie i po tym każda inna używka jest taka meh.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mandarynki.jpg)
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował
"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.