Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
25 sierpnia 2024nCuX pisze: @GabTre96 ile masz lat, że cię rodzice ubezwłasnowolnili i jak do tego doszło?
Moim zdaniem powinnaś być teraz, bardzo cierpliwa i zaufanie w rodzinie, wiesz mi, bardzo wolno się odbudowuje to trwa nieraz latami. Nie możesz teraz nadwyrężyć ich zaufania.
Z dużego jesteś miasta, małego ?
Wszystko da się wyprostować tylko potrzeba czasu i cierpliwości
Coś w tym jest, chociaż staram się nikogo nie oceniać. Zawsze mówiłam, że choćbym była nie niewiadomo jakim głodzie w życiu bym się nie puściła za towar. Ja osobiście nie mogłabym po tym spojrzeć na siebie w lustrze, ale każdy jest inny
scalono - detronizator
Ale to też nie za towar. Pod wpływem niestety , ale tylko jak byliśmy ostro nafukani. Ale to zwykle też pod wpływem innych używek. Ale żeby nie było offtopu
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.