UJebany pisze:Dziwne ze nikt nie napisal o DXM, na granicy 2-3 plateau mamy silne uczucie odrealnienia a jak dopalimy jeszcze do tego mj to juz w ogole pizda w chuj.
Tylko to juz haczy o szalenstwo...
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
"Rutyna to rzecz zgubna "
1.Dłuższa przerwa od mj i syntetyków jeśli wcześniej byłeś w ciągu albo paliłeś kilka razy w tygodniu -> polecam 1-2 miesiące detoxu
2.Ogarnąć najlepszy temat jaki jesteśmy w stanie
3.Nabić porządnie cybuch albo lufe
4.Zrobić porządne wiadro albo chmurę w bongo
5.Ściągnąć na raz i cieszyć potężna bombą
06 stycznia 2018Retrowirus pisze: odrealnienie to dla mnie praktycznie od razu NMDA :)
Agonizm dop
Negatywna mpdulacja gaba
=
Stan ktorego slowami NIE DA sie opisac.
Mozna bardzo mocno odjechac.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Ewentualnie przyjarać do grzybów :cheesy:
Nigdy nie czułem się odrealniony po zielu, raczej intensywniej odbierałem rzeczywistość,
chyba że mówimy o kilku wiadrach, ale to skutkuje po prostu zamułą i rozkminą, ew. zaśnięciem...
Pewnie znowu zaraz ktoś napisze, że jaram przemysłówę XD :listen:
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
ale to przecież nie ma nic wspólnego z konopią :cheesy:
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
Nadal czuje się jakby mi się dusza od ciała rozklejała. (I wszechświat I wgl). Kiedyś przynajmniej tego nie rozkminiałem ale po prostu się źle czułem.
Teraz?
Po tym co przeżyłem obojętne mi czy jestem na mj czy nie. Chyba że w kurwe mocno. No I chyba że to synt..
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.