Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: LoVeCrAcK »
Metamfetaminę możesz palić przez sreberko
Potrzebne rzeczy:
METH,rurka o długości od 6 do 11 cm (może być zrobiona z papieru),sreberko i zapalniczka
Jak to zrobić?
metamfetaminę kładziesz na sreberku, pod sreberkiem rozpalasz zapalniczkę (najlepiej bardzo mały ogień- chodzi o to żeby pod sreberkiem podpalać bardzo małym ogniem żeby nie spalić sreberka- i wciągasz opary z meth przez tą rurkę
Uwaga! Użytkownik LoVeCrAcK nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 368 / 10 / 0
lovecrack sposób który podałeś jest wyjątkowo nieefektywny. Znam jeszcze drugi fajny. Sypiemy małe kreski, bierzemy lufkę grzejemy ją do czerwoności z dupy strony a następnie wciągamy ustami te małe kreski przez lufkę, meth waporyzuje błyskawicznie w lufce (bez odpowiedniej praktyki łatwo jest się poparzyć lepiej używać jakiejś grubszej i dłuższej szklanej rurki)
  • 2179 / 31 / 0
czy ja wiem, przy dobrej wprawie można to ładnie wciągać i ze sreberka
  • 235 / 6 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Koliber »
blotter pisze:
swoja droga czemu wikipedia ice nazywa http://pl.wikipedia.org/wiki/Dekstroamfetamina a nie meth? zawsze myslalem, ze "ice" to meth w krysztalach
ja w sumie nie widziałem jej w innej postaci niz w kryształkach
  • 327 / 6 / 0
bigboy8830 pisze:
lovecrack sposób który podałeś jest wyjątkowo nieefektywny.
jak się umie palić to jest bardzo efektywny, w końcu tak się pali brałna a jego gram jest droższy od złota
  • 235 / 6 / 0
A jakbym miał się zabrać do tego pierwszy raz?Jem sporo meth od paru lat ale nigdy nie paliłem.Jakbym chciał pierwszy raz to co wysypuje na sreberko(to zmatowane czy nie) i podgrzewam?Jakim ogniem?Jak szybko zachodzi reakcja wydzielania dymu?Nie paliłem nigdy B. ani nic więc stąd pytanie.I najważniejsze jaka dawka meth?(najlepiej wagowo).......................A to Ci wyzwanie:)
  • 2497 / 51 / 0
Numan pisze:
bigboy8830 pisze:
lovecrack sposób który podałeś jest wyjątkowo nieefektywny.
jak się umie palić to jest bardzo efektywny, w końcu tak się pali brałna a jego gram jest droższy od złota
Ten sposob jest kiepski, poza tym gram brałna kosztuje tyle samo co gram mety.
Lepsza jest metosda znana z waporyzowania DMT, ktore jest 2-3 razy drozsze ;p
Czyli odcinasz dno plastikowej butelki, zakladasz na powstaly w ten sposob otwor folie aluminiowa z nasypanymi krysztalkami i podgrzewajac delikatnie(tak, zeby nie zjarac) stuff zbierasz opary w butelke(zakrecona). Jak juz w butelce zrobi sie mlecznie sino, wciagasz wszystko w pluca.
Enjoy ;p
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 6 / 0
No, przeważnie się pali na sreberku, gdzieś tam widziałem fotki z ameryki takich szklanych fajeczek. Dym się wydziela po chwili i to przeważnie tak dużo, że ciężko cały złapać więc radzę płomień trzymać na dystans od srebra i kontrolować tę odległość skrupulatnie. Materiału powinno starczyć tak mniej więcej na 5-7 sowitych buchów - mówię tutaj o dawce z jakiej można usypać przyzwoitą krechę. Euforia b. przyjemna, jednak szybciej schodzi no i w ogóle zejście z bańki jest łagodniejsze. Popularna jest to metoda wsród pracowników zakładów samochodowych w Czechach (wiadomości od kumpli z osiedla) bo efektywnie można popracować i się elegancko wyspać na następny dzień (ostatnio zmogło mnie po 6 godzinach od palenia, bez kitu).
  • 16 / / 0
a jakby wziasc to na sposob z crackiem?? fajka metalowa, w srodku popiol z papierosa, na to materiał, podgrzewamy i palimy? nie da rady?
  • 2497 / 51 / 0
Obczajcie ten sposob z butelka, pozwala on na raz sciagnac cala porcje, co daje niezle wejscie ;p
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.