Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3445 / 715 / 9
Wczoraj wziąłem dosłownie odrobinę fety (z 50 mg towaru) koło 18 i czułem się normalnie, a o 21 wziąłem kwetiapinę (kettrel), bo chciałem się ululać do spania i jak mi na serce siadło to szok, bardzo szybki puls. Wziąłem 25 mg metoprololu i przeszło. Kwetiapina nie nadaje się raczej do zbijania amfetaminy. To już któryś raz kiedy zaszła zła interakcja z tym lekiem. Trzeba uważać.

Zapomniałem dodać, że w południe wziąłem 400 mg tramadolu, a nie powinno się go mieszać z amf. Dlatego tyci tyci, ale ta kweta wszystko zepsuła, coś nie tak wtedy się zrobiło.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1 / / 0
wenlafaksyna 300mg tramadol przeterminowany 4 lata w tabsach. bedzie wybornie? ile wziac? bez hejtu bo wenla nie dziala i mg sie offnac
  • 34 / 4 / 0
Czy łączenie ssri z beta-ketonami mogło spowodować jakieś trwałe zaburzenia neurologiczne?
  • 1 / / 0
Cześć

Nie do końca jestem pewien czy powinienem tutaj czy w miskach czy gdzieś indziej - to mój pierwszy raz tutaj i mam nadzieję, że nie zostanę zjedzony. Został mi przypisane pregabalina sandoz 225mg i axyven 150 mg docelowo.

Moje pytanie jak wygląda miksowanie tego z :
- koksem
- mefe
- tapsami (np taki maserrati 300).

Byłbym bardzo wdzięczy. Lub za skierowanie gdzie powinno to trafić. Liczę na wyrzumiałość
  • 15 / 3 / 0
Opio na duloksetynie.
Ktoś coś wie?
Konkretnie kodeina i morfina. Będzie działać?
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2024 przez Masazuka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 75 / 8 / 0
@Masazuka morfina na pewno, kodeina to raz działa raz nie. Działanie kodeiny jest zależne od osoby.
  • 3543 / 577 / 1
01 lipca 2024cover94 pisze:
Cześć

Nie do końca jestem pewien czy powinienem tutaj czy w miskach czy gdzieś indziej - to mój pierwszy raz tutaj i mam nadzieję, że nie zostanę zjedzony. Został mi przypisane pregabalina sandoz 225mg i axyven 150 mg docelowo.

Moje pytanie jak wygląda miksowanie tego z :
- koksem
- mefe
- tapsami (np taki maserrati 300).

Byłbym bardzo wdzięczy. Lub za skierowanie gdzie powinno to trafić. Liczę na wyrzumiałość
Venlafaksyna to inhibitor serotoniny i norradaliny.

Z tego względu jest bezwzględny zakaz używania wszelkich serotogeników – głównie ekstazy w twoim przypadku.
Grozi to zespołem serotoninowym, który jest potencjalnie stanem zagrożenia życia. Nawet "przedsionek" tego stanu jest już k
Bardzo nieprzyjemny- grzejesz się, pocisz, kołatanie serca, lęk o własne życie, potworny ból głowy itd.

Jeśli chodzi o mefedron i kokainę
Sam osobiście nie używałem wenlafaksyny, ale mam zaświadczenie z escitalopramem (SSRI) i mianseryna (NASSA). Stosując te leki używałem metylokatynonu (katynon, pokrewne dla mefa) bez jakichś negatywnych efektów.

Pregabalina nie wchodzi w interakcje, a przynajmniej nie takie które byłyby groźne twoimi używkami.

Stosując moją radę miej na uwagę, że każdy jest inny, analogie to tylko analogie.

Najgroźniejsza i to tak na serio, jest piguła
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 75 / 8 / 0
@Retrowirus napisałeś lęk o własne życie? Może bardziej konkretnie co do zespołu serotoninowego? Zastanawiam się czy kiedyś mogłem go dostać po DXM. Z tego co pamiętam to ja miałem po mianserynie tak że się wysłowić nie mogłem przez jakiś czas i chciało mi się tylko jeść. Ogólnie tak jakby dziura w głowie. Miałeś coś takiego?
  • 15 / 3 / 0
Może mi ktoś coś podpowiedzieć w ramach zadanego wyżej pytania?
Jak to jest z opioidami podczas stosowania duloksetyny (SNRI).
Konkretnie interesuje mnie morfina i kodeina. Czy działanie będzie takie jak trzeba? Czy istnieje jakieś zagrożenie przy tym zestawie?
Dodam tylko, że na wenlafaksynie kodeina działała dobrze i żadnych ubokow nie zauważałem.
Pisze tutaj ponieważ zazylem ostatnimi czasy morfinę - Mst 200 oralnie i działanie było na granicy placebo. Czy to może być od tej duloksetyny czy może z powodu tolerancji na kofeinę.
  • 1 / / 0
Hej, jestem tu nowy, chciałem zadać pytanie. Czy jeśli wczoraj zażyłem amantadye raz o 12 i raz o 20 po 100mg jednorazowo, nigdy wczesniej nie brałem, czy są jakieś przeciwwskazania do użycia MDMA w wieczór dniu dzisiejszym? Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.