Zapomniałem dodać, że w południe wziąłem 400 mg tramadolu, a nie powinno się go mieszać z amf. Dlatego tyci tyci, ale ta kweta wszystko zepsuła, coś nie tak wtedy się zrobiło.
Nie do końca jestem pewien czy powinienem tutaj czy w miskach czy gdzieś indziej - to mój pierwszy raz tutaj i mam nadzieję, że nie zostanę zjedzony. Został mi przypisane pregabalina sandoz 225mg i axyven 150 mg docelowo.
Moje pytanie jak wygląda miksowanie tego z :
- koksem
- mefe
- tapsami (np taki maserrati 300).
Byłbym bardzo wdzięczy. Lub za skierowanie gdzie powinno to trafić. Liczę na wyrzumiałość
01 lipca 2024cover94 pisze: Cześć
Nie do końca jestem pewien czy powinienem tutaj czy w miskach czy gdzieś indziej - to mój pierwszy raz tutaj i mam nadzieję, że nie zostanę zjedzony. Został mi przypisane pregabalina sandoz 225mg i axyven 150 mg docelowo.
Moje pytanie jak wygląda miksowanie tego z :
- koksem
- mefe
- tapsami (np taki maserrati 300).
Byłbym bardzo wdzięczy. Lub za skierowanie gdzie powinno to trafić. Liczę na wyrzumiałość
Z tego względu jest bezwzględny zakaz używania wszelkich serotogeników – głównie ekstazy w twoim przypadku.
Grozi to zespołem serotoninowym, który jest potencjalnie stanem zagrożenia życia. Nawet "przedsionek" tego stanu jest już k
Bardzo nieprzyjemny- grzejesz się, pocisz, kołatanie serca, lęk o własne życie, potworny ból głowy itd.
Jeśli chodzi o mefedron i kokainę –
Sam osobiście nie używałem wenlafaksyny, ale mam zaświadczenie z escitalopramem (SSRI) i mianseryna (NASSA). Stosując te leki używałem metylokatynonu (katynon, pokrewne dla mefa) bez jakichś negatywnych efektów.
Pregabalina nie wchodzi w interakcje, a przynajmniej nie takie które byłyby groźne twoimi używkami.
Stosując moją radę miej na uwagę, że każdy jest inny, analogie to tylko analogie.
Najgroźniejsza i to tak na serio, jest piguła
"Rutyna to rzecz zgubna "
Jak to jest z opioidami podczas stosowania duloksetyny (SNRI).
Konkretnie interesuje mnie morfina i kodeina. Czy działanie będzie takie jak trzeba? Czy istnieje jakieś zagrożenie przy tym zestawie?
Dodam tylko, że na wenlafaksynie kodeina działała dobrze i żadnych ubokow nie zauważałem.
Pisze tutaj ponieważ zazylem ostatnimi czasy morfinę - Mst 200 oralnie i działanie było na granicy placebo. Czy to może być od tej duloksetyny czy może z powodu tolerancji na kofeinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.