Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Jak wypada dex w porównaniu do kety. W odróżnieniu od kodeiny z tym preparatem na kaszel nigdy nie miałam większej styczności ketamine jem regularnie i to mój ulubiony narkotyk. Moja jedyna próba dexa to 300 mg i było słabo zależy mi na dexowym odpowiedniku k hole jaka dawka powinna być odpowiednia
  • 2535 / 594 / 0
Pewnie jest trochę czynników od których jest to zależne,ale mogę Ci powiedzieć,że na początku wystarczało mi 600mg żeby wpaść w holea.Pomoże Ci też wyliczenie plateu,celuj w czwarte.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1275 / 321 / 12
noo 600mg bez tolerki robi robotę ale hole po kecie jest imho fajniejszy tzn wpadasz tam prawie od razu i trwa to znacznie krócej bez większej zwały,

dex zanim się załaduje to trochę minie czasu i bardziej jebie po organizmie, może i dłużej trzyma ale nie wyobrażam siebie żebym mógł normalnie funkcjonować na następny dzień
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 81 / 11 / 0
To zależy, ja po 600 miałem jakieś dziwne haluny których nie pamiętam jak leżałem i zaburzenia postrzegania odległości że prawie się na schodach wyjebalem ale imo to nie było jeszcze to. W każdym razie imo celuj w co najmniej 4 plateau
Uwaga! Użytkownik elcamino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
900 dexa to jest ketaminowe k hole
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2759 / 34 / 0
Ładną amatorkę odpierdalacie, skoro nie podajecie dawek w mg/kg.

IMO min. 10mg/kg. Najlepiej ze 12.
  • 2535 / 594 / 0
Napisałem,że generalnie czwarte.Ale plateu raczej nie należy się aż tak sztywno trzymać,więc napisałem również jak sprawa wygląda u mnie.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1275 / 321 / 12
04 czerwca 2024hennessy pisze:
Ładną amatorkę odpierdalacie, skoro nie podajecie dawek w mg/kg.

IMO min. 10mg/kg. Najlepiej ze 12.
niby tak ale przy wyrobionej tolerce ten przelicznik jest o kant dupy rozbić - mnie obecnie już 900mg za bardzo nie cieszy więc śmiało mógłbym próbować zarzucić 4 paki mimo, że nadwagi nie mam %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2759 / 34 / 0
Moja szklana kula nie mówi jak bardzo przeżarty jest autor tematu. Inna sprawa, że nawet za moich złotych czasów te 12mg/kg jednorazowo było jedyną rozsądną granicą z której pozostawały jeszcze jakieś wspomnienia, a chyba trochę też chodzi o to, żeby było co opowiadać wnukom, a nie tylko ujebać się jak szmata.

Jak będzie miał za słabo, w co jednak wątpię, to niech sobie to przemnoży razy 1,5 i powinno być OK. A jak nie, to już chyba nie będzie innej opcji poza grejpfrutem.

Spoiler:
  • 1147 / 227 / 7
Odkopałem notatki z początku swojej przygody z dysocjantami. Brałem kiedyś 450mg DXM (~7mg/kg) + 400mg 5-HTP (serotoninergiki wzmacniają wizje ale ostrożnie, ryzyko ZS, mikrodawki tryptamin będą bezpieczniejsze w tym celu) w ten sposób:
T=0: 150mg DXM + 200mg 5-HTP
T+40min: 300mg DXM + 200mg 5-HTP
wystarczyło mi to na mocno introspektywnego tripa.
Na CEVy i przejście do innego świata czekałem 1.5h od drugiej dawki.

Nie był to dokładny odpowiednik K-hole bo nie byłem tak oddzielony od rzeczywistości, ale gdy leżałem i słuchałem muzyki, miałem CEVy, przemyślenia, czułem się jak we śnie - wszystko co potrzebne.

Na pewno więcej z niego zapamiętałem i było to przyjemniejsze niż z "hole" na 900mg podczas którego czułem jakby odjęło mi połowę IQ (blokada nAChR?) i po którym potem spałem jakieś 2 dni.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.