Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
dex zanim się załaduje to trochę minie czasu i bardziej jebie po organizmie, może i dłużej trzyma ale nie wyobrażam siebie żebym mógł normalnie funkcjonować na następny dzień
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
IMO min. 10mg/kg. Najlepiej ze 12.
04 czerwca 2024hennessy pisze: Ładną amatorkę odpierdalacie, skoro nie podajecie dawek w mg/kg.
IMO min. 10mg/kg. Najlepiej ze 12.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Jak będzie miał za słabo, w co jednak wątpię, to niech sobie to przemnoży razy 1,5 i powinno być OK. A jak nie, to już chyba nie będzie innej opcji poza grejpfrutem.
T=0: 150mg DXM + 200mg 5-HTP
T+40min: 300mg DXM + 200mg 5-HTP
wystarczyło mi to na mocno introspektywnego tripa.
Na CEVy i przejście do innego świata czekałem 1.5h od drugiej dawki.
Nie był to dokładny odpowiednik K-hole bo nie byłem tak oddzielony od rzeczywistości, ale gdy leżałem i słuchałem muzyki, miałem CEVy, przemyślenia, czułem się jak we śnie - wszystko co potrzebne.
Na pewno więcej z niego zapamiętałem i było to przyjemniejsze niż z "hole" na 900mg podczas którego czułem jakby odjęło mi połowę IQ (blokada nAChR?) i po którym potem spałem jakieś 2 dni.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.