4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Prosze o identyfikację, nie mam zdjęcia ale sprzedawane w formie lekko mętnych ale kryształków, dosyć mocno piekące, zapach ledwo wyczuwalny (nie amfetaminowy tylko taki leciutko chemiczny) wjazd raczej spokojny podany sniff kreska 1,5cm efekty po 3-5 minutach rozwijające się do 15 minut, peak bardzo długi z 45 minut,efekty to raczej duża euforia przy średniej stymulacji, brak raczej jakiegoś falowania obrazu ale za to z efektów mega duża empatia oraz baaaardzo przyjemny dotyk wręcz taki magiczny. Bardzo przyjemne zejście tzn poczucie takiego przyjemnego sennego aczkolwiek przyjemnego stanu porównywalnego do wypicia piwka po ciężkim dniu pracy po prostu taki leniwy błogostan. Sorki za Chaotyczność ale ktoś wie co to mogło być? Nie wiem jak jest przy MDMA bo nigdy nie brałem ale raczej to nie było to nawet ze względu na raczej zbytnio nie zwiększone źrenice, aha zapomniałem dodać że przy spływie czy kontakcie z jamą ustną bardzo silnie znieczulał
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2023 przez TheGoferek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 232 / 107 / 0
ufolicja997 - 3-CMC 100%.
@Filipko3 - istnieje spore prawdopodobieństwo, że to mefedron. Istnieje tak samo wysokie prawdopodobieństwo, że to wałek ;) Zapach "waniliowy/ogórkowy/koperkowy" nie definiuje co to konkretnie za substancja. Miałem do czynienia z mefedronem o powyższych zapachach, a także z totalnie bezwonnym.

Jak mawia klasyk - jeśli to byłby mefedron, to po spróbowaniu byłbyś pewny :)

Niedawno miałem okazję testować "mefedron", którego struktura była dokładnie taka sama (biało-przezroczyste igiełki), zapach - waniliowy. Po pierwszym sniffie i pieczeniu w nosie byłem pewien, że to 4-CMC na 100% :) Także radzę nie sugerować się wyglądem, a testem.
<Static>
https://www.youtube.com/watch?v=c7zN-D5vg7c
  • 81 / 3 / 0
Tak naprawdę tu mamy 4mmc.Tu i tu. Jedynie sposób jego krystalizacji jest inny. Tak naprawdę ciężko rozróżnić czy to jest 3mmc czy 4mmc bo krystalizacje jest tak samo podobna i 3mmc można mieć w takiej postaci jak i 4mmc.
Wszystko zależy od chemika jak mu wygodniej czy szybciej czy dłużej robić ma.
Co do zapachu może być całkowicie bezwonny tak że nie ma co na to też patrzeć. Ps zapach tzw ogórka to są zanieczyszczenia metyloaminy który nadal jest w produkcie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 58 / 6 / 0
Ostatnio miałem okazje spróbować kryształu ofc nie był to na pewno mefedron (swego czasu próbowałem i z niczym innym nie da się tego stanu pomylić) a więc kryształ prawie przeźroczysty zapach takiej wanilii,po aplikacji obraz się rozmazuje,lekki chill,problemy z równowagą,strasznie napyerdala po nosie i trzyma tak do 30 minut,każda kolejna aplikacja działa coraz słabiej i krócej. Orientuje się ktoś co to za specyfik?
  • 513 / 109 / 7
Siema spróbowałem dziś niebieski kryształ struktura szorstka matowa działa trochę jak cmc ale więcej jakby dopaminy a mniej sero choć też serotonina wyczuwalna. Co to może być ? Z niebieskich rzeczy to znam tylko meth ice ale to nie było piko zwłaszcza że takie coś kosztuje 6 dyszek. Mocno piecze w nos i gorzko słony spływ w gardle
  • 1 / 3 / 0
@up
prawdopodobnie mix, w którym znajdziesz co najmniej ze 3 różne substancje, generalnie syf,
na ulicach dosyć powszechna była alfa + 3mmc + pentedron w jednym kamieniu, stąd efekty, konsystencja, ale w tym może być wszystko, na twoim miejscu wypierdoliłbym to do kibla
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2023 przez 7wS381LCcyJ1, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2 / / 0
Siemka na wstępie chce powiedzieć że nie jestem do końca pewien czy w dobrym miejscu daje tego posta aczkolwiek chciałem zapytać co to mogło być? Wziąłem od znajomego 2 ,, kryształu"
przez noc wziąłem z półtorej jedyne skutki jakie zauważyłem to powiększone źrenice problemy z sikaniem , brak chęci do snu i apetytu . Nos mocno zapchany po próbie wydmuchania poleciała mi krew a nie katar, bez zwały. W wyglądzie to były kryształki przezroczyste gdzie nie gdzie było widać białą plamkę . W smaku był lekko gorzkawy z wyczuwalnym słonym posmakiem i delikatnie kwaśny . Chcę dodać że jestem w tym kompletnie świeży a ziomek mówi że nie wie co to było bo brał od kogoś .

Przeniesiono — CATCHaFALL
  • 8 / / 0
Kolejna zgadywanka odemnie nadchodzi. Ktoś jest wstanie podrzucić co to za substancja być może ?

Miejsce - Wlkp. Po czasie sie zabarwia na fioleuowo jak na focie.
Stan skupienia , konsystencja - Ani to kryształ ani to puder , raczej coś pomiędzy fetą a twardym kryształem. Nie strzela w trakcie rozgniatania , raczej zachowuje sie podobnie do mokrej fety przylepiając sie do karty lub tacki na której rozgniatamy.
Smak , zapach - w zapachu silnie pachnie czymś co samemu trudno mi nazwać ale jedna ze znajomych mówi że śmierdzi jakby octem. Umiarkowane palenie w nos napewno mniejsze niż przy 3cmc. Spływ umkarkowanie gorzki
Działanie - podobnie do 3cmc i innych chlorów
Lata to u mnie pod hasłem kris na speeda , w hurcie po 30/g a dla kogoś mniej przykumplowanego z dostawcą 50/g

W załączniku zdjęcie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1 / / 0
Siemka, zapach waniliowy, drapie gardło(nawet jak nie walisz czuć jakbyś miał delikatną anginę xd), nieprzyjemny mega spływ. Co to może być? Kryształ biały i mocny waniliowy zapach, ale smak okropny.
  • 2 / / 0
Siemano, sort ma zapaszek marcepanu, gorzki w smaku ale da się na spokojnie lizać telefon :D wygląd to kryształki w kształcie łusek, łudząco wygląda do koko, kolor biały lecz nie jest to czysta biel. Działanie subtelne (dawki 30-50 mg) , jest pobudzenie, serducho fajniej bije, otwartość, gadka się klei no ogólnie gitara. Da się zasnąć, na drugi dzień wieczorem jakieś tiki, ataki paniki, jakby paraliże senne, no i oczywiście wypłukanie z chęci do życia. Ktoś coś wie co to może być?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.