4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 81 / 35 / 0
08 czerwca 2022TikiTaki99 pisze:
29 kwietnia 2022Haser pisze:
Siemka mam takie pytanie odnośnie że tak powiem starych czasów. W latach 2012/2013 dało radę kupić taki temat który wyglądał jak bardzo drobny biały puszek. (To nie były żadne dowozy24 jeszcze nie te czasy) Nie trzeba było używać karty do kruszenia patrząc pod światło ten puszek się błyszczał/szklił.
Miał mocny zapach cały portfel jebał tym tematem przez długi czas jeśli ktoś chował karty po użyciu. Brałem go z kolegami po pierwszej kresce po jakiś 15min wchodziła taka bomba że do dzisiejszego dnia nie waliłem nic lepszego. Normalnie faza taka że z początku przez kilka minut nikt nic do siebie nie mówił bo taka euforia i rozpierdol na bani. Później zajebista gadana i zajebiste samopoczucie. Temat dobrze kopał ale trzeba było szybko dojadać bo były głody.
Co najlepsze kończyło się posiedzenie o 2 w nocy i kładło normalnie spać bez żadnych problemów. Rano samopoczucie lux jak by się nic nie stało.Jedyny minus że ręce śmierdziały tym tematem przez jakiś czas.
Widziałem wiele ale żaden Mateusz nie przypominał w działaniu i wyglądzie tego z tamtych lat. Idzie takie coś dostać jeszcze i jak się to nazywa? Ewentualnie jakiś zamiennik z takim działaniem. Pozdrawiam
Też coś takiego z jakieś 8 lat temu trafiłem - ależ to było dobre cudo :) I przez noc się człowiek jeszcze pocił tym zapachem :D

Jakbym to teraz trafił to chyba bym kilo na zapas wziął :D
aktualnie mam dostęp do tego skurwiela, gołym okiem pobłyskuję z każdej strony, jak jakieś małe diamenciki

spierdolona jakość, bo nie mam jak foty zrobić i strzeliłem screenshota z wcześniejszego nagrania

generalnie, to KOCUR jak chuj.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik bigfkinglizzy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
siema, co to moze byc za substancja którą kupiłem jako 4 MMC - wyglądało na mokre, jakby igiełki( jak śnieg) błyszczące, praktycznie bezwonne(delikatny zapach jakby wanilli albo jakiegos pudru czy czegos takiego) przy sniffie totalnie nic nie czułem w nosie, bardzo bardzo delikatne, aż miałem obawy że dostałem wała spływ gorzkawy ale też do przeżycia (w porównaniu do takiego 4cmc to niebo)

sniff około 150mg (na oko) wchodziło dosyć długo bo około 5-7 min efekty pocczątkowe to oczywiscie pocenie się, speed dosyć mocny, mozna było usiedziec ale nózka chodziła później jakby odezwała się serotonina, zrobiło się przyjemnie i milusio ale jednocześnie chaotycznie strasznie i nieogar do tego oczywiscie zmiany temperatury ciepło/zimno całość trwała łącznie moze z 30-40 minut i zeszło, efektów ubocznych praktycznie żadnych i lekka chęć na więcej

w dawkach 50-100mg praktycznie nic nie czuć(tolerancji nie mam bo często nie biorę
większych niz 150-200 mg nie próbowałem bo troche się obawiam
  • 10 / / 0
To teraz koleżanka już chyba też będzie ostrożna.
[/quote]
No jakby taka nauczka nie podziałała to martwiła bym się o ludzkość :D ale za głupotę się płaci... Nigdy nie zrozumiem popisywania się kto walnie więcej 🤦🏼‍♀️
Co do sortu to uważajcie sytuacja przy mnie gdzie nie brał za dużo a ciśnienie wyskoczyło mega w górę puls no i ogólny lęk, obyło się bez pogotowia ale też nieciekawie wyglądało szczególnie, że małe dawki i tak nagle
  • 9298 / 1807 / 2
Brzmi to jak jakiś analog metylonu. Coś jak Bu lub Ku. Swoją drogą to nie macie za dużo fantazji wrzucać z buta 150mg substancji. Nie lepiej zacząć od 20-40mg ?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 10 / / 0
Tej substancji to ja brałam max 10mg gdzie ja niestety mam ogromną tolerkę i 300 dla mnie to nic...
  • 3 / / 0
08 marca 2023Stteetart pisze:
Brzmi to jak jakiś analog metylonu. Coś jak Bu lub Ku. Swoją drogą to nie macie za dużo fantazji wrzucać z buta 150mg substancji. Nie lepiej zacząć od 20-40mg ?
Co to znaczy "Bu' i "Ku" xd

Zacząłem od mniejszej ilości ale praktycznie w ogóle nie było nic czuć wtedy
  • 81 / 3 / 0
Bu czy ku to są bardziej analogi Eutylonu.
A eutylone nawet nie stał obok metylonu.
Kolejne chińskie wynalazki.Bardziej można porównywać to do meth niż MDMA .metylon jest bardziej podobny do MDMA nawet w budowie chemicznej
  • 2 / 1 / 0
hejka
zeżarłam już chyba wszystkie możliwe ketony i teraz kupilam jakis „speed” z innego źródła, zachowuje sie całkowicie inaczej niz 3cmc/4cmc i inne „eufo” kryształki;
- wyglad inny niz ketony z którymi mialam do czynienia, kryształki maja kształt ziarenek ryżu, takich pałeczek
-towar nie jest biały tylko bardziej przezroczysty, bez żółtego zabarwienia
-w przeciwieństwie do 3cmc spływ nie smakuje jak domestos i nie piecze w przełyk, lekko czuc niedobry smak ale to chyba normalka
-nie ma mocnego zapachu i nie jebie chlorem, troche jak cukier waniliowy pachnie ale bardzo delikatnie
-co dziwne niby speed ale wcale sie nie czułam bardzo pobudzona, mniej niz po trójce i czwórce
-nie strzela pod karta!!! az sie zaskoczylam? rozgniata sie łatwo ze nawet nie wiesz kiedy a juz jest śnieżnobiały proszek
-nie zapycha nosa tak mocno jak wszystko co do tej pory mialam

co to moze byc?
  • 4894 / 853 / 0
Musisz napisać coś więcej więcej działaniu, na podstawie tego opisu nie da się stwierdzić co to jest. Wiemy tylko ze spid mniejszy niż przy cmc. A jak euforia? Występuje?
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 1 / 0
ktoś byłby w stanie pomóc mi zidentyfikować ?

wygląd-pudrowo białe w miare duże kryształy kruszące się do "ryżu" następnie do lekko błyszczącego(bardzo podobnie do skruszonego szkła) pudru
zapach - bardzo delikatny chemiczny ale nie jestem w stanie określić go dokładniej

działanie - lekkie/średnie pobudzenie (głównie fizyczne ), szczękościsk, suchość w jamie ustnej , słowotok, srednio silne parcie na kolejną dawkę , znacznie łatwiejsze niż na trzeźwo skupianie się na pojedyńczych czynnościach( tzn jeśli akurat w cos gram to nie mam obok jakiegoś filmu z yt albo jesli akurat sprzątam kuchnie to jestem w stanie się na tym skupić i nie przerywać co 5 minut zeby cos innego zrobic ), lekkie/średnie uspokojenie/wyciszenie.

Pozatym przy wciąganiu nos delikalnie piecze przez pare sekund może minute, po czym silnie się zapycha (zapycha się przy co 2./3 kresce).

Offtopic nie wiem czy to przez stopien skruszenia czy cos innego ale praktycznie zawsze część kreski wpada na gardło, i tylko przy mefie się to dzieje przy amfie ,koksie,piko czy ketaminie nigdy nie miałem tego problemu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.