Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 119 / 4 / 0
Planuje na ostatni miesiąc regeneracji nabyć 5htp, 5-hydroksytryptofan to jest ten pożądany? bo niektórzy oferują tryptofan jako 5htp.

Jak dawkowac 5htp, na czczo, przed snem? Proszę o pomoc
  • 241 / 6 / 0
Ten środek nie wywołuje żadnych złych myśli na początku brania? Te wszystkie cuda na depresje które przepisują psychiatrzy zawsze koncza się u mnie tak mocnymi myślami samobójczymi, że od razu kończyłam terapię nimi.
Uwaga! Użytkownik Dewiantka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1147 / 227 / 7
Nie cytuj posta bezpośrednio przed Twoim, wycięto cytat - Reisende

Nie miesza przy SERT więc ma mniejszy potencjał do wywoływania takich efektów, ale nie znaczy to że zerowy.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 3454 / 1110 / 0
Taka suplementacja do leków antydepresyjnych jest niczym.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 6156 / 431 / 12
Przy moklobemidzie suplementacja 5-HTP akurat daje mocne efekty, tylko trzeba wrzucać najpierw moklo, a potem 5-HTP. Najlepiej 100mg w godzinę po każdej dawce moklo.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 75 / 2 / 0
Kilka dni temu zjadłem ponad 5g 5-htp na raz. Dwa dni byłem senny, wyluzowany i miałem bardzo realistyczne sny. Snów podczas spania było bardzo dużo i wpadałem w nie jak by od razu po zaśnięciu. Sny tak realistyczne, że prawie nie wiedziałem kiedy to jawa a kiedy sen. Były też sny świadome. Dawka duża bo się wkurwiłem tego dnia i mi coś odjebało, żeby tyle zjeść. :rolleyes:
  • 3406 / 534 / 0
To ładnie zajebałeś, jednorazowo jeszcze przejdzie ale raczej nie powtarzaj tego za często, chociaż te sny bardzo mnie zaciekawiły - jak trip jakiś.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 3454 / 1110 / 0
Ponoć 5HTP z moklobemidem daje bardzo dobre efekty? Próbować?

I jeszcze jedna kwestia, jak to się ma do psychotyzowania? Po 750mg moklobemidu dziennie psychotyzuję.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 6156 / 431 / 12
misspill pisze:
Ponoć 5HTP z moklobemidem daje bardzo dobre efekty? Próbować? […] Po 750mg moklobemidu dziennie psychotyzuję.
Nie próbuj – ten miks jest bezpieczny tylko przy niskich dawkach obu elementów.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 410 / 23 / 0
misspill pisze:
Po 750mg moklobemidu dziennie psychotyzuję.
Jak sie to przejawia?

Mysle, ze mozna spokojnie sprawdzic 5-htp, zwlaszcza gdy bierze sie lek na serotonine. Ja teraz biore do Wellbutrinu i Trittico 200 mg na noc i mam wrazenie, ze ma jakies tam dzialanie, ktore przejawia sie glownie w regulacji snu. Bede bral jeszcze przez dlugi czas, bo mam duzo tabsow. Potem odstawie i zobaczymy, czy bedzie jakas roznica.
Uwaga! Użytkownik krism nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.