Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 227 / 76 / 0
@qwerty777q Legalnie kupisz tylko trawsko i dopalacze/RC jak cię psy dupną z dragami innymi niż jazz to ci go zajebią, legalnie możesz mieć tylko 5g trawy.
Dopy/RC/grzyby itp. kupisz w smarshopie stacjonarnym lub przez neta,
Trawsko w coffeshopie
Po klasyczne dragi kontakt musisz mieć, a tych szczerze nie musisz nawet szukać, w Holce to dilerzy znajdują ciebie nie ty ich
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 12 / 0
Ktoś, coś, Oss?
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 48 / 3 / 0
09 maja 2024MefedronowyKoneser pisze:
@qwerty777q Legalnie kupisz tylko trawsko i dopalacze/RC jak cię psy dupną z dragami innymi niż jazz to ci go zajebią, legalnie możesz mieć tylko 5g trawy.
Trawsko w coffeshopie
Po klasyczne dragi kontakt musisz mieć, a tych szczerze nie musisz nawet szukać, w Holce to dilerzy znajdują ciebie nie ty ich
Chodzi o to że w NL normalnie mogą mnie zagadać oferując mi coke czy innego cracka? Nie trzeba być geniuszem żeby wiedzieć że ludzie tak robią żeby kogoś oszukać i nie raz o tym pisali żeby od nich nic nie kupować. Totalnie losowi ludzie oferujący ci coś nielegalnego, no proszę. Trzeba być albo bardzo naiwnym żeby w to uwierzyć albo wkurwe zdesperowanym chociaż wątpie żeby ktoś uzależniony dał się na to nabrać.
  • 213 / 12 / 0
Na stronie lekkengaar jest napisane, że w lipcu w Nl będzie prawdopodobnie całkowity ban RC.. Nigdzie nie mogę znaleźć pewnego źródła odnośnie tego bana.. Jest to prawda?
P. S
Czy ktos poleca ten sklep?, 😎
  • 459 / 59 / 0
23 maja 2024somelora pisze:
09 maja 2024MefedronowyKoneser pisze:
Trawsko w coffeshopie
Chodzi o to że w NL normalnie mogą mnie zagadać oferując mi coke czy innego cracka? Nie trzeba być geniuszem żeby wiedzieć że ludzie tak robią żeby kogoś oszukać i nie raz o tym pisali żeby od nich nic nie kupować. Totalnie losowi ludzie oferujący ci coś nielegalnego, no proszę. Trzeba być albo bardzo naiwnym żeby w to uwierzyć albo wkurwe zdesperowanym chociaż wątpie żeby ktoś uzależniony dał się na to nabrać.
podczas mieszkania w NL średnio 3-4 razy w tygodniu zdarzało się, że byłem zaczepiany przez ciapatych - zwłaszcza jak szedłem gdzieś z Polakami i słyszeli Polski. weed i XTC mysle ze mozna brac od takich, ale koks albo inne białko w prochu - tu byłbym ostrożny. niemniej Holandia to taki kraj, gdzie dragów jest ocean i dilerów na pęczki - wiedzą, że zadowolony klient wraca i ludzie mają tam inne podejście do handlu niz w Pl (byle jak byle zarobic, wychujac, przyciac)
  • 1511 / 528 / 0
Misie pysie co tam warto spróbować z tych ekstraktów w smartach? Chodzi mi o rzeczy typu kanna, damiana, absynt. Pomijam szałwię itd. Takie ziółka popierdółki a może serio coś dobrego wyjdzie. Dzisiaj będę tutaj: https://goodvibes.nl/herbals/tincturen-extracten

Widzę też ekstrakty z caapi i innych rzeczy, proszę o wypowiadanie się tylko osób które próbowały
  • 2 / 1 / 0
23 czerwca 2024Ćbvn pisze:
Na stronie lekkengaar jest napisane, że w lipcu w Nl będzie prawdopodobnie całkowity ban RC.. Nigdzie nie mogę znaleźć pewnego źródła odnośnie tego bana.. Jest to prawda?
P. S
Tak żeby tylko dotknąć tematu to holenderski rząd zabronił w tym miesiącu sprzedaży papierosów w supermarketach ale nad tym czy 3cmc jest szkodliwe będą debatować jeszcze do końca miesiąca xd
I ewentualnie pod koniec lipca będzie ban
  • 2 / 1 / 0
Witam
Mam pytanie, czy w nl istnieją sklepy stacjonarne gdzie można kupić jakieś stimy? Jeśli tak to jak się nazywają
  • 213 / 12 / 0
07 lipca 2024Karina11 pisze:
23 czerwca 2024Ćbvn pisze:
P. S
Tak żeby tylko dotknąć tematu to holenderski rząd zabronił w tym miesiącu sprzedaży papierosów w supermarketach ale nad tym czy 3cmc jest szkodliwe będą debatować jeszcze do końca miesiąca xd
I ewentualnie pod koniec lipca będzie ban
Dzięki za odp. W takim razie dam im zarobić... ;)
  • 132 / 18 / 0
07 lipca 2024Karina11 pisze:
Witam
Mam pytanie, czy w nl istnieją sklepy stacjonarne gdzie można kupić jakieś stimy? Jeśli tak to jak się nazywają
Kiedyś w Bredzie można było kupić 3MMC w różnej postaci w jednym ze smartshopów, prawdopodobnie Lafumette, na tej ulicy są dwa to w tym mniejszym. Jak jest teraz to nie mogę zagwarantować, ale pewnie sprzedają coś mocniejszego.
Edit: Ale z drugiej strony po co? skoro masz pełno grup na telegramie i masz "do wyboru do koloru"

@Ćbvn tutaj możesz śledzić co im z tego w wychodzi https://www.eerstekamer.nl/commissiever ... 0625_vws_2 także nie zanosi się na blanket ban jak UK. Natomiast te substancje będą najszybciej zbanowane:
[ external image ] und [ external image ] ook [ external image ]
Away for Xmas and New year eve!! Happy Holidays :extasy:
ODPOWIEDZ
Newsy
Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".