Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1744 / 575 / 0
W okolicach Ens
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 77 / 0
Są tu mordy co były/są w Beverwijku?
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1744 / 575 / 0
Ktoś w jakiejś agencji powiedzmy troszkę mniejszej pracuje, ale żeby były godziny (35 minimum) i regularne wypłaty i dałby radę wkręcić dwie osoby? Jesteśmy w NL już trochę, BSN mamy, obecna firma nie daje godzin i najwyższy czas spierdalać, ale no weekend teraz, nic już się nie ogarnie do poniedziałku, a wiadomo, czas nagli. Kilka największych agencji odpada bo rok temu naodpierdalałem XD teraz już przy drugim wyjeździe na spokojnie, ale popalone mosty wiadomo, następstwem popalonych ongiś styków
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 269 / 5 / 0
07 lutego 2024pieknnysyf pisze:
17 sierpnia 2007MrMeth pisze:
Nie kupujcie nic na ulicy, wszystko co wam oferuja w okolicach red light'a to wal - troche euro przejebalem przekonujac sie na wlasnej skorze. ecstasy, cocaine, LSD - tak tak - witamina C, srodek znieczulajacy jame ustna i kawalek akcyzy od szlugow.
teraz na czerwony jest dobrze:p dobry koksik mają ostatnio byłem na w tygodnie w Amsterdamie i troche na tych czerwonych spędziłem
Tam jest tyle psów pod przykrywka ze to niemozliwe zeby ktos sprzedawał dobrej jakosci towar na ulicy wiekszosc to lidokaina z kofeina.
w obencych telegramowych czasach ogarniecie okzackiego tematu jest latwiejsze niz znalezienie taniego noclegu
  • 227 / 77 / 0
Generalnie wyjebują czarnuchy na hajs na tych czerwonych.
Zakładając że dostaniemy towar to towaru w towarze może z 5% będzie.
Na całe szczęście nigdy nie dałem się wyjebać bo mnie uprzedzono by na red lighcie nigdy nic nie brać, a tym bardziej od czarnych, bo oni robią wałki i chujowy towar mają.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 649 / 63 / 0
Ja kupiłem na red light koks i crack to powiem tak koks z jeden z lepszych jakie brałem a crack był najmocniejszy jaki paliłem
  • 227 / 77 / 0
to dobrze trafiłeś, ale ludzie z regóły gówno tam dostają.
  • 16 / 3 / 0
Jadę do Amsterdamu za tydzien, mozna tam gdzies legalnie kupic amfetamine?

Ogolnie wytłumaczy mi ktoś dokładnie co tam jest legitne itd? Ja szczerze mowiac zielony jestem xD
  • 227 / 77 / 0
@qwerty777q Legalnie kupisz tylko trawsko i dopalacze/RC jak cię psy dupną z dragami innymi niż jazz to ci go zajebią, legalnie możesz mieć tylko 5g trawy.
Dopy/RC/grzyby itp. kupisz w smarshopie stacjonarnym lub przez neta,
Trawsko w coffeshopie
Po klasyczne dragi kontakt musisz mieć, a tych szczerze nie musisz nawet szukać, w Holce to dilerzy znajdują ciebie nie ty ich
  • 216 / 12 / 0
Ktoś, coś, Oss?
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.