07 lutego 2024pieknnysyf pisze: teraz na czerwony jest dobrze:p dobry koksik mają ostatnio byłem na w tygodnie w Amsterdamie i troche na tych czerwonych spędziłem
w obencych telegramowych czasach ogarniecie okzackiego tematu jest latwiejsze niz znalezienie taniego noclegu
Zakładając że dostaniemy towar to towaru w towarze może z 5% będzie.
Na całe szczęście nigdy nie dałem się wyjebać bo mnie uprzedzono by na red lighcie nigdy nic nie brać, a tym bardziej od czarnych, bo oni robią wałki i chujowy towar mają.
Ogolnie wytłumaczy mi ktoś dokładnie co tam jest legitne itd? Ja szczerze mowiac zielony jestem xD
Dopy/RC/grzyby itp. kupisz w smarshopie stacjonarnym lub przez neta,
Trawsko w coffeshopie
Po klasyczne dragi kontakt musisz mieć, a tych szczerze nie musisz nawet szukać, w Holce to dilerzy znajdują ciebie nie ty ich
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.