Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1375 / 501 / 0
Smarthshop w Amersfoort zawodzi w chuj.

Wcześniej mieszkałem między Venlo i Venray, w obu smartshopach były czyste, zadbane, szklane gabloty, świeże powietrze, a sprzedawcy ogarnięci. Asortyment był ogromny w Venlo – składniki do aya, szalwia, Kratom, LSA w różnej postaci, trufli pierdyliard rodzajów, dziesiątki suszy i ekstraktów typu kanna, waleriana czy Kava Kava, no wszystko co można chcieć stacjonarnie nie licząc RC i muchomora.

Teraz mieszkam w Harderwijk, skąd pojechałem pierwszy raz do Amersfoort do smartshopa. Dno. Sklep jebie alkoholem i trawą, a sprzedawcy zajebani tuż po otwarciu. Sprzedawca się nie zna, widać, że mu się nie chce. Asortyment bardzo mały, niewielki wybór, kratomu tylko trzy rodzaje proszku, wielu produktów nie ma. Sklep brudny, jest w nim ciemno i brzydko.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 4894 / 853 / 0
Każdy jest człowiekiem, jak widać Ci sprzedawcy też lubią się bawić a jak pracodawca nie ma nic przeciwko temu to piją i jarają, kompetencji brak bo pewnie ograniczają się do zioła i alko ewentualnie koks walą i mają wyjebane w psychonautow %-D a może sami sobie są szefami? No byku nie można mieć wszystkiego nie?

Masz chyba te najmocniejsze trufle w dłoni i Kratom, czyli nie jest tak źle. Miłej zabawy. Przecież nie urodziłeś się wczoraj i wiesz ze ludzie są różni i świat to nie bajka.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 920 / 162 / 0
07 lutego 2023Polako87 pisze:
Ogólnie według mnie najlepsza Ameryka w Rotterdamie/ Haga / Utrecht. Na ten czas można trafić oryginal po uczciwej cenie
Jaka cena za dobrą jakość jest uczciwa na holenderskie realia?
  • 1375 / 501 / 0
Zastanawiam się czy przypadkiem jakieś mafie dogadane z władzą nie mają ręki na tym wszystkim. Przecież taki Harderwijk dla siebie i wiosek dookoła mógłby mieć swój smartshop bez problemu. Byłby popyt, skoro są ludzie, którzy są w stanie dwie godziny rowerem jechać do Amersfoort żeby coś kupić. Co jak co, ale rynek by wypełnił tę lukę więc jestem skłonny uwierzyć, iż po prostu "teren jest czyjś" i nowi nie mają wstępu na teren. Przecież tu w ogóle nie ma konkurencji, są rejony po 150-200 tysięcy mieszkańców z jednym kofikiem i jednym smartshopem i koniec... Gdyby ten rynek był serio wolny, to by powstawała konkurencja. Może i by wielu upadlo, ale chociaż by powstawali.
  • 50 / 6 / 0
Jedź do zwolle do smarta, a najpierw zobacz ich ofertę w necie.
  • 1 / / 0
Hej, czy jakaś dobra dusza tutaj ma kontakt do kogoś bądź sama ma na sell xanax/alprazolam (ogólnie benzo). Okolice Den Haag/Delft/Rijswijk najlepiej
Będę mega wdzięczna plus mogę odpalić dodatkowe hajsy w podzięce :)
  • 1375 / 501 / 0
No jednak ten sklep w Amersfoort jeszcze większe gówno niż napisałem. 22g najmocniejszych trufli bez żadnego efektu, więc trzymali to pewnie w gorącym zamiast w lodówce. Jeszcze dziwnie smakowały. Unikajcie tego sklepu.
  • 20 / 2 / 0
11 lutego 2023TymekDymek pisze:
Zastanawiam się czy przypadkiem jakieś mafie dogadane z władzą nie mają ręki na tym wszystkim. Przecież taki Harderwijk dla siebie i wiosek dookoła mógłby mieć swój smartshop bez problemu. Byłby popyt, skoro są ludzie, którzy są w stanie dwie godziny rowerem jechać do Amersfoort żeby coś kupić. Co jak co, ale rynek by wypełnił tę lukę więc jestem skłonny uwierzyć, iż po prostu "teren jest czyjś" i nowi nie mają wstępu na teren. Przecież tu w ogóle nie ma konkurencji, są rejony po 150-200 tysięcy mieszkańców z jednym kofikiem i jednym smartshopem i koniec... Gdyby ten rynek był serio wolny, to by powstawała konkurencja. Może i by wielu upadlo, ale chociaż by powstawali.
To gemeente ustala przetargi, zapotrzebowanie i referenda na takie punkty. Co nie zmienia faktu, że mogą być oni powiązani z niektórymi przedsiębiorcami, zawsze istnieje taka możliwość.
  • 12 / 1 / 0
03 sierpnia 2022Jolkipolkin pisze:
14 lipca 2022Sonic1 pisze:
Siemanko. Pomoże ktoś okolice Leuven. Niestety w pracy i domku sami porządni ludzie i tylko popalaja. Pw jak coś
Pro tip to telegram i tam odpowiednie kanały, dostęp do wszystkiego w każdym regionie NL. Oczywiście ilość osób chcących cię wyjebać na kasę wprost proporcjonalna do ilości Turasów, ciapków i każdej innej maści ciemnych w społeczeństwie. Więc najlepiej spotkania f2f i wymiana z ręki do ręki sprawdzając co dostajemy. Uważać na fałszywą kasę podmiany pakietów i inne cwaniackie zachowania.
Mozesz na priv dac jakies kanaly, badz tip gdzie szukac?
  • 1375 / 501 / 0
Też poproszę, chodzi mi głównie o opio i sajko, stimów nie chce, chyba że ktoś ma legitne MDA
ODPOWIEDZ
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.