Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 225 / 22 / 0
Normalnie można extrakty dostać chyba że coś się zmieniło jeszcze w grudniu paliłem 40x kupioną w Amsterdamie.
Swiat na trzezwo jest nie do przyjecia.
  • 225 / 22 / 0
09 lutego 2013FajnieJest pisze:
Ta, salvie mozna dostac jako sadzonki, popytaj sie w smartach to cie nakieruja albo na hodowle albo na sprzedawce.
Jeszcze w grudniu paliłem to ekstrak 40x kupiona w Amsterdamie.

Proszę usunąć kometrza bez cytatu 😉
Swiat na trzezwo jest nie do przyjecia.
  • 21 / 2 / 0
31 maja 2022Umbrellonda pisze:
Jest jakieś miejsce w Amsterdamie gdzie spotykają się opiowraki?
Ps i co dałeś radę z tym opio w Amsciaku ?

Sorki za 3 posty pod sobą nie mogłem edytować
  • 22 / 2 / 0
Siemanko. Pomoże ktoś okolice Leuven. Niestety w pracy i domku sami porządni ludzie i tylko popalaja. Pw jak coś
  • 1 / / 0
Roermound mam problem z naszym dziadkiem ktoś coś
  • 384 / 28 / 0
Orientujecie się kiedy wchodzi kolejny Ban w NL i czy obejmie benzodiazepiny?
  • 4 / 1 / 0
14 lipca 2022Sonic1 pisze:
Siemanko. Pomoże ktoś okolice Leuven. Niestety w pracy i domku sami porządni ludzie i tylko popalaja. Pw jak coś
Pro tip to telegram i tam odpowiednie kanały, dostęp do wszystkiego w każdym regionie NL. Oczywiście ilość osób chcących cię wyjebać na kasę wprost proporcjonalna do ilości Turasów, ciapków i każdej innej maści ciemnych w społeczeństwie. Więc najlepiej spotkania f2f i wymiana z ręki do ręki sprawdzając co dostajemy. Uważać na fałszywą kasę podmiany pakietów i inne cwaniackie zachowania.
  • 1 / / 0
Hej szukam opio okolice Maarssen
Najlepiej okxycontin albo morfina ale helupa też może być
  • 3 / / 0
Zamówiłem RC Benzo co się stanie jak przechwycą paczkę? Oleja sprawę czy przez tego bana mogę mieć lipę?
  • 2 / 1 / 0
Ktoś może mi wskazać gdzie kupić herę w Venlo lub okolicach( tylko dobry towar nie syf)z góry dzieki
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.