Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Kret granulki i przegotować w garnku albo kret w żelu. I lufa jak nowa ze sklepu.

A Tutaj mega zajebista nuta Dark Techno o heroinie. Miazga

Posłuchaj utworu Silvano Scarpetta - Heroin (Original Mix) Mas†er wykonawcy Silvano Scarpetta w serwisie #SoundCloud
https://on.soundcloud.com/XMH4w1Vc2fmKupJJA

Ps. Moderatorze kochany nie odrzucaj. Bo i metoda czyszczenia lufy działa pięknie to i ta nuta to opowiadanie gościa co 10 dni i nocy leciał na heroinie bez przerwy.
I nazwał ją
Das ist der größte Artist

Nuta wbija w glebę!
  • 782 / 180 / 0
Też tak robiłem jak powyżej. Nawet nie podgrzewałem. Wykorzystywałem to że rozpuszczanie NaOH jest egzotermiczne, po kąpieli brud sam odchodził od szkła.
  • 3444 / 715 / 9
Odpowiedziałem sam sobie w poście powyżej. Da się też izopropanolem. Z lekkim skrobaniem, za bardzo podgrzałem. Resztki smoły, czarny osad, wypalają się ładnie na kuchence gazowej.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 101 / 4 / 0
Chetnie pogadam z kims o heroinie. Potrzebuje pomocy. Wazne
Prosze.nA priw
  • 9 / 1 / 0
jeszcze raz sprobuje zapytac.
Czy ktos jeszcze umie zrobic produkcje kompotu?
Czy juz wszyscy poumierali?
  • 1534 / 204 / 0
Żyją tacy, żyją.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.