Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
To nie żadna reklama, wogóle tego gówna nie polecam. Trip jest dziwny, dysocjacyjny i głębokie rozkminy w których potrafię się kompletnie zapomnieć. Palę to sam, więc nie wiem jak z wygadaniem, ale ogólnie wydaje mi się, że jestem raczej niewyjściowy po tym. Brak gastro ani mdłości ale trzęsienie mięśni czasami występuje. Jak ktoś ma ochotę się zchillować to polecam weed :D :old:

Czytałem te właściwości działania AM-2201 i powiedziałbym że to nie jest to - dobrze mi się po tym śpi i wstaje rano.
Czy ktoś z tu obecnych ma możliwości przebadać tą konkretną mieszankę? Chciałbym wiedzieć czym się truję z braku regularnego dostępu do ganji...
  • 340 / 4 / 0
Ekson pisze:
Ja dołączam się do pytania o Black Widow. Pamiętam, że nie mogłem po tym chodzić %-D
jwh-081 i jwh 300 coś ;pp
81 bardziej działało od tego drugiego
w shivie bylo jwh073

z dobrze działających bylo jeszcze wprowadzone pod koniec do smarta Voodoo, wyszedł w czasach jwh210 wiec mozliwe ze to w nim bylo w duzym stezeniu (lufka z tego na 2 osoby rozkładała ładnie)

ps. zna kto rozpiskę co teraz wciskają na kolekcjonerze? mocarz mnie ciekawi
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2013 przez klopas, łącznie zmieniany 1 raz.
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 112 / 5 / 0
prawdopodobnie 182 + jakis dodatek do euforii(moze alf-pvp), czasem aeme ale odrazu mozna wyczuc i to tylko sporadycznie w mocy. W tej nowej chujn'i to cos ala AKB48, pewnie cos z nowych bb albo pb bo w smaku takie samo a kopie inaczej niz akb (lepiej) :)
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / 1 / 0
Z moich notatek:

Voodoo - pierwsze zawierało JWH-122, późniejsze JWH-122 + MDPV / czyste MDPV.
SMOKE TNG (dopalacze.com, pierwsza partia) - JWH-073 + oleamid
Black Widow - JWH-081, AM-694
Armagedon - JWH-081, Walina,
baka - JWH-081, Walina, Oleamid
Black Widow - RCS-4, JWH-081
Bobby Sence Ultra - RCS-4, AM-694
Bobby's Smile Two - RCS-4, JWH-081, Walina, Oleamid
Buszek - JWH-122, JWH-081, JWH-250, Walina
Concrete - RCS-4, JWH-081, Walina
El Mexicano - RCS-4, Walina
Explosion II - RCS-4, JWH-081, Walina, Oleamid
Flower Power - AM-694
Frensch Grass - RCS-4, Walina
Gejni - RCS-4, AM-694, Walina
Gendji - RCS-4, Walina
Git Roman - RCS-4
Gold Herbal Incense - JWH-122, JWH-250, Walina
Good Stuff - JWH-122, JWH-081, Walina, Fenyloalanina
Greengo - JWH-122, JWH-250
Greenway Speedway - MDPV, MDPBP, Walina
Hammer Herbal Incense - RCS-4, JWH-122, Walina, Fenyloalanina
I love [Wi:d] - JWH-210, JWH-122
Kosior - JWH-081, RCS-4
Mega Buch - JWH-081, RCS-4, Walina
Melange - JWH-081, JWH-122, Walina
Misza 2 - RCS-4, JWH-081, Walina, Oleamid
Moc - RCS-4, JWH-081, Walina, Fenyloalanina
Mocarz - JWH-019, JWH-203, JWH-081, Walina
Mr. Brain - Herbal Incense - RCS-4, JWH-081
MR. Grzmot - RCS-4, JWH-081, JWH-122
MR. Nice - JWH-081, JWH-019
Niezły Skręt - JWH-081, RCS-4, Walina
Nowy Tajfun - JWH-122, JWH-250, JWH-018, prolina, walina [tu przepisałem cały. obecność JWH-250 i -018 w wynikach może dawać dwie opcje: albo ich używano, albo substancji pod względem fizycznym do nich podobnych - pojawiają się takie informacje w paru jeszcze składach, tylko tu pisałem - gdyż nieznana jest wtedy subst. czynna]
Rasta 2 - RCS-4, Walina
Red Mercury - JWH-122, Prolina
Storm - RCS-4, JWH-081
Taifun Orange - JWH-250, JWH-122, JWH-018, Walina [jak z Nowy Tajfun]
Smart Shiva i Magic Dragon - JWH-073

Notatki spisałem już dawno temu, są na dopalamy i tutaj w dziale funshop
Ja chce wiedzieć co miał w sobie Konkret. AM-694 jest pewne + prawdopodobnie jwh-250 z RCS-4 i JWH-081 ale to tylko moje przypuszczenia, które zanalizowałem z opisów kanna i drogi tych połączeń wedle raportu. Mogę się mylić ale to jest jedna z maczanek, które paliłem a nie znam składu. Paliłem jeszcze Sztywnego Misze, Czeszącego Grzebienia i Rebela z stacjonarek zanim zamkneli. Rebel ponoć był na JWH-250 ale inny profil działania. Rebel trzymał z 20minut z lekką euforią ale to i tak zależało
  • 5792 / 1188 / 43
Znacie jeszcze jakieś maczanki, których składnikiem były inne substancje niż kanna ? Wiem, że GS i Voodoo, były jeszcze jakieś ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1951 / 15 / 0
Taifun ten ostatni przed delegalizacją był na jakiejś pochodnej PCP.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 5 / 0
Zazwyczaj dodawali MDPV jak widac, a co ciekawe na dzien dzisiejszy pewien sklep moze robic nadal to samo bo ma go w ofercie :) choc dzialanie tamtego a tego aktualnego pewnie odmienne.
A co do innych maczanek to speedbull podobno nie jest wgl na kanna a po przypaleniu stymulacja kilkudniowa
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 17 / 0
Ten tajfun zawierał podobno http://en.wikipedia.org/wiki/Gacyclidine, na polskiej wiki ni ma. Odrazu mówie, że nie jestem w stanie 100% potwierdzić, że siedziało tam właśnie to, ale natknąłem się na wiele plotek, ze właśnie siedziało tam to. Swoją drogą, kto ma taki "musk" że wpadł by do maczany dawać dysocjanta? Brrryyy.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 27 / 1 / 0
Nie Tajfun nie był na tym co piszesz, był na CP, później na innych. Kilka postów wyżej wkleiłem raport gdzie są podane składy tajfunów. Nic tam nie pisze o Gacylidinie
  • 27 / 1 / 0
Doczytałem dzisiaj posty wyżej o kolekcjonerze:
Mocarz jest na AM-2201+ prawdopodobnie JWH-307 lub inne jwh
Sztywny Misza jest na tym samym składzie co Mocarz lecz w mniejszej dawce
Waikiki jest na MAM+czymś co bije faze w góre
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.