Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1180 / 5 / 0
Muszę stwierdzić, że estazolam (solo) nie jest zbyt dobrym benzo do odstawiania, bo ma za małe działanie przeciwlękowe, ale wiadomo spora poprawa jest. Jak ktoś ma wybór celować w klona.
  • 554 / 5 / 0
U mnie na odwrót , akurat tylko te 2 benzo testowałem na odstawce , klonów dużo jadłem i tyle ,że jakoś do ludzi mogłem wyjść i to ledwo. No i wyjęte 3 dni z życiorysu .Za to estazolam od razu mi dodaje kolorków i czuje sie lepiej niż na gblu po nim , bo niema tych zawrotów , problemów z żołądkiem , odwodnieniem itd.itd
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 1180 / 5 / 0
MOże za dużo klona jadałeś? Przy zerowej tolerce jeśli ost raz pijemy rano to jak się robi nieprzyjemnie wrzucam 1mg, potem na noc w w zależności od długości ciągu.

Ostatnio przetestowałem nowy, nigdy wczesniej nie praktykowany sposób picia, a mianowicie ok 13h picia i 11 nie picia, coś koło tego. Czyli zaczynałem pic ok 7 rano, a kończyłem ok 20-21. Tak jechałem równo tydzień, pijąc dobowo może 12-15ml (niegdy dokładnie nie liczyłem). Zazwyczaj budziłem sie w nocy około 1-2 (trochę dłużej, bo ok 3 jak zdażyło się podjeść jakieś benzo) i czekałem do tej 7 rano. Niestety przerwać to musiałem, bo ostatniego dnia przed 7 zaczęły lekko dygać mi ręce, to wypiłem ostatnie resztki jakie miałem tzn 2,5ml, potem zjadłem 1mg klona i na wieczór esta i dzisiaj jestem już jak nowy. Żebym tylko po tych nocnych pobudkach dobierał chociaż 1,5ml to na pewno miałbym niezłe atrakcje, a tak lajcik. Polecam taki tryb, bo i efekty są o wiele lepsze niż jak sie pije też na noc, bo pierwsza poranna daweczka robi milutko..
  • 554 / 5 / 0
To było moje 1 sze spotkanie z klonem i chyba w ogóle z benzo .Ostatnio też miałem klony i też nic po nich nie czułem , zupełnie zero .Tylko zupełna amnezja następnego dnia nie wiedziałem co robiłem wieczorem. Prędzej wtedy klon mi nie pomógł bo byłem po bardzo srogim ciągu na gblu , i to był 1 szy dzień bez niego .Kowalski- to jest właśnie dobra kombinacja jak sie odpowiednio benzo dojada delikatnie aby utrzymać te przerwy całonocne , a jak wolne , czy wekend to spać jak najdłużej i odwlekać w czasie 1szą dawkę z rana . Najgorzej jak trzeba wstać o 6 tej ,wtedy GBL-a z chodzi najwięcej .Po 1 szej dawce rano już sie nieda wyhamować bez benzo , a nawet z nimi w chuj ciężko jest .pozdro

Ogólnie jeśli miałbym klony to bardzo chętnie bym je wymienił za tyle samo estazolamu .klony jak dla mnie dużo łatwiej zdobyć , a właśnie dużo ludzi woli klona.
Ostatnio zmieniony 19 marca 2011 przez michcioms, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 300 / 6 / 0
Toker pisze:
Ja zauważyłem tylko jedno - wypiłem 25ml w dwa dni %-D
o kurwa stary szacun :nuts:
  • 1180 / 5 / 0
eh mój kumpel potrafi wypić 50ml w 1 dobę.
  • 454 / 14 / 2
No ja bylem dzisiaj u psychiatry, opowiedzialem swoja historie i przepisala mi, ale cos mi sie wydaje, ze gowna same:

Lorafen 100 tabletek po 2.5 mg
Efectin 2x28 kaps 75 mg
Coaxil 6x30 tab 12.5 mg
Bioxetin 3x30 tab 20 mg

Ktos testowal na zejsciu z GBL?

Pierwszy to benzo a reszta antydepresanty, niezbyt mi o to chodzilo, no ale dobra. Wydalem tez w chuj kasy, prawie 500 zl, jak to zobaczylem to mi serce prawie stanelo.

No ale dobra, to w Polsce, za kilka dni wracam do UK i uderzam do tamtejszego doktorka, odstawie ten sam teatr i mam nadzieje, ze dostane diazepam i estazolam lub cos w tym rodzaju. No i xanax, ale to juz z czystej ciekawosci.

Boje sie tych antydepresantow, bo to kolejne uzaleznienie, ale licze na moja silna wole, hehe.

Jak zwykle bedzie mi brakowalo gwalciochy, zaliczylem 5 spotkan z dziewczynami w czasie mojego pobytu i zwerbowalem kochanke, bez G to by sie nigdy nie udalo...
  • 145 / 2 / 0
lorafen jest mocny na sen i na zejścia z gbla się przyda ale aż 3 różne antydepresanty ci dali to nie wiem czy aż tak można mieszać ale przez miesiąc musisz być czysty, może ci się poprawi ;-)
  • 454 / 14 / 2
no wlasnie wiem, tez mnie zdziwilo to mieszanie antydepresantow, raczej nie przetestuje, a jak juz, to pojedynczo.

Lorek niestety nie dziala zbytnio, wzialem 3.75 i w sumie nic, tylko ciezka dupa jak kamien.
  • 1180 / 5 / 0
Kapelusznik po jak długim ciągu chcesz odstawić?
Walinij ze 4 tabletki tego Lorafenu albo 2 tabletki i 150-200ml wódki , zaśniesz raczej na pewno.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.