Reszta nie pasująca do powyższych
Zablokowany
  • 67 / / 0
W miescie Lublin sa bardzo popularne krysztaly na ktore mowia flex/ plexa . Co to moze byc 3mmc to raczej nie, Ostatnio widzialem to krysztal byl lekko rozowy typek mowil ze nie zawsze takie sa i mowil ze to nie zadem mefedron ze to poprostu flex taka nazwa narkotyku, W dzialaniu bardzo podobne do 3mmc , gram chodzi okolo 50/60 pln. Spotkal sie ktos z czyms takim ? nie wiem czy temat w dobrym dziale jak cos prosze o przeniesienie
  • 823 / 11 / 1
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 67 / / 0
no takie cos tylko pierwszy raz sie trafil taki sort zawsze byly bezbarwne krysztaly czasem brazowawe roznie
  • 823 / 11 / 1
Pierwszy sort 4-CMC, który pojawił się w sprzedaży miał odcień różowy, czerwony (prawdopodobnie czymś zanieczyszczony) potem u innego vendora dostępny był doczyszczony - bezbarwny. Bezbarwny, przeźroczysty oraz brązowy kryształ mógł być 3mmc a jako, że teraz na rynku lekka susza (3mmc) to sprzedają co innego niż na początku.

Po za tym temat powinien być w wątku diagnostycznym a nie w alchemi umysłu.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 11 / 1 / 0
Na 3-MMC tak mówią, wcześniej 4-MMC tak określano. Możliwe, że jeszcze któryś bk tak nazywany nie wiem. A kryształ 3-MMC lata i badziewie i bigcristal. Zależy kto jakie ma źródło.
  • 67 / 2 / 0
A no właśnie, jak to jadłem to celowalem w 3mmc lub coś w tym klimacie. Ilekroć pytałem się co to dokładnie jest za RC to robili oczy i mówili, że "flex to flex a nie żaden RC" więc nic się nie dowiedziałem. Odniosłem wrażenie, że ci ludzie w ogóle nie wiedzieli o co mi chodzi z tymi rc.
  • 38 / / 0
Tylko o hajs chodzi. Ludzie brzydzą się powszechnie używanego słowa "dopalacze". W okolicy krąży kilka ketonów legalnych, głównie pentedron (nie wiem co jeszcze na pewno, nie gustuję w stymulantach), cena dochodzi do 50 zł za jakieś 0,4 i nie tylko młodzi jedzą, a niemal nigdy nie nazywają rzeczy po imieniu.
Jak pazernym trzeba być... :P
  • 67 / 2 / 0
A tu się zgodze, ktoś słyszy "rc" co rowna się "dopalacze" i już uważają, że to gówno a sami wpierdalaja jakieś alfy wymieszane z chuj wie czym jako "zajebisty wład" lub jeszcze inne jako wład, to samo z mefem, MDMA itp wpierdalaja te zamienniki nazywane nie "po imieniu" i myślą, że jedzą coś konkretnego a tak naprawdę jedzą te "dopalacze", których tak się brzydzą, taka prawda. %-D
  • 38 / / 0
Przegięcie, brak sumienia jak dla mnie. Szczególnie, kiedy diler nawet nie wspomni o dawkowaniu.
Dobra rada dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą:
Nie bierzcie niczego, jeśli 100% pewności nie macie. Jak innego wyjścia nie ma to zacząć od małych dawek.
  • 2 / / 0
Witajcie ;)
Co myślicie na temat tego http://postimg.org/image/ow165zuml/?
Niestety nic nie ma w internecie a nie chce kupować kota w worku...
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.