Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1443 / 75 / 0
Większość wizuali to nie fraktale, a forumowicze często używają tych terminów zamiennie.
LSD - Piękna i Bestia
  • 827 / 33 / 0
Psychodelicznej nocy nadszedl czas. Najpierw poszedl karton 10mg mipta ale bylo jakos slabo nijako(za mala dawka jak na koknretne wizuale to 15-20mg przypuszczam) Bylem porobiony aleglownie jakas taka stymulacja itp. Wjazdu na serce nie odczulem zadnego. No to wpadlem na pomysl dorzucenia nbomkow poszly po 1mg 25c i 25i co jakis czas przypalane maczanka na 5fakb48 i bb22. O bad tripie nie bylo mowy musialem sie powstrzymywac zeby nie wybuchac smiechem, ale wizualnie mnie zgwalcilo. Naprawde nie potrafilem skupic wzroku na sekunde na niczym bo zaraz zostalem bombardowany przeroznymi wzorami geometrycznymi polyskujacymi na miliony kolorow. Zamykajac oczy bez zmian dalej gwiezdne wojny. Nie bylo to jakies oddychanie powierzchi, poruszanie sie czy morfowanie. Galaktyczny rozpierdol taki ;;nowoczesny;; bym powiedzial. Poczulem ze mam dosyc ze wzrokowo jestem rozjebany i prosilem o troche wyrozumialosci :-D Do teraz do chodze do siebie po tym co widzialem. Psychicznie ok ogarnialem ale wizualnie poprostu zostalem zgwalcony wessany przerzuty i wypluty. Sluchowo tez w chuj spoko a calemu zajsciu towarzyszyla elegancja euforia ktorej jako tako przy psajko nie doswiadczalem za bardzo. Masakra :*)

Bałem sie troche subst typu 2C-P czy typowych trypek typu 4acodmt ale po tej nocy nic mi nie straszne nastepnym razem bede celowal w ho-deta. Zawsze z gory o psychodelicznej konkretnej fazie myslalem w sposob badtripowy, troche sie balem ale po dzisiejszym cudowwnym doswiadczemu calkowicie zmienilem poglad na tego typu stan i nie wiem jak mozna sie obawiac prawdy jaka okazuja nam psajko. Duzo dzisiejszej nocy zrozumialem mimo tak mocno przytlaczajacego wzrokowo doswiadczenia. Czuje sie innym czlowiekiem bardziej otwartm na siebie i na to co mam w sobie. I mam calkowicie inne nastawienie na psajko niz dotychczas. Czuje sie jakbym sie na nowo narodzil/odrodzil. :old:
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 418 / 1 / 0
@PURE GBL
W temacie gadamy o seri NBOMe, nie o tryptaminach 5-meo-xx i 4-xx-xx, chociaz od siebie moge powiedziec ze 4ho-DET miło cię zaskoczy.
A co do mixu dwóch NBOMe + 5-meo-mipt, hard, na zerowej tolerce? kusi %-D
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 684 / 154 / 1
Jaki NBOMe na pierwszy raz 25C-NBOMe, czy 25I-NBOMe ? Z żadnym NBOMe nie miałem do czynienia, a nie chcę się do nich zrazić. Oczekuję lajtowej psychodeli z dobrymi wizualami :3
  • 358 / / 0
Zdecydowanie 25c,lekko,kolorowo,wesoło,25i to inna bajka.
  • 456 / 14 / 0
chciał bym potwierdzic ogolnie znane informacje o ktore nikt nie pyta, ktore chcialem zeby ktos potwierdzil zanim zdobylem sie na probe doswiadczenia w wyniku ktorej te informacje otrzymałem mianowicie
dorzucanie nawet po 6 h po tripie takiej samej dawki powoduje powrót tripa, jest to trip który jest przedłużeniem końcowej fazy psychicznej, nie ma az tak wyczówalnego rozpierdolu w glowie wlasciwie powracają calkowicie wizualizacje i dziwnosc, zmysly ale to juz nie jest do konca trip, dorzucenie nie powoduje kumulowania sie bodyloadu kolejne wrzucenia odbywaja sie bez body loadu, połączenie np 0.5 mg 25i oraz 25c nie daje zadnego silniejszego body loadu niz 1 mg bylejakiego nboma, nie mnoźą sie sie
jesli mial bym dorzucac 3 albo 4 raz bo juz nie wim to napewno dawke bym zwiekszyl bo dorzucenie wczesniejsze bylo wyraznie slbasze niz to wczesniej
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 680 / 43 / 0
nie polecam dorzucania nbomów w ogóle. ja dorzuciłam na afterglow 2x wieksza dawke 25b donosowo (wczesniej tez donosowo), skonczylo sie takim cisnieniem ze co chwile tracilam swiadomosc, ciemnialo mi przed oczami, problemy z poruszaniem sie, ból głowy taki że myslalam ze umrę, byłam bardzo blisko wzywania karetki (to znaczy poproszenia o to, bo sama bym nie byla w stanie sie za to zabrac i sensownie wyslowic), rozpierdol w glowie. bardzo odradzam i przestrzegam.
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 823 / 11 / 1
Ile wzięliście najwięcej miligramów nbome naraz ? Nigdzie nie ma podanej dawki LD50, jedni mają ataki padaczki po 2mg a inni biorą po 4mg i żyją. Jest ktoś kto przyjął przez przypadek albo świadomie %-D 10mg, 20mg i żyje ? Ja osobiście nie przekroczyłem progu 2mg ale jedyne co zaobserwowałem to ostrą wazokonstrykcję. Palce u rąk i nóg zimne jak u nieboszczyka :huh: To jak to jest z tymi zgonami...
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 1443 / 75 / 0
Jaki jest cel podawania takich "rekordów"? Jak sam piszesz dla każdego dawka śmiertelna jest inna, więc może lepiej nie dawać złego przykładu lekkomyślnym, bo ktoś się przekręci przez to :).
LSD - Piękna i Bestia
  • 358 / / 0
2mg 25i oraz 1,2mg 25c naraz,wizualny cosmos,jak zaczęło wchodzić to zastanawiałem się czy nie będzie za mocno ale jednak nie i wszystko było w porządku,nie odczułem także żadnych większych dolegliwości fizycznych,wazo jak wazo.Z drugiej strony ostatnio jak wziąłem dwa kartoniki 25n po 1mg każdy to szybko poczułem,że ciśnienie skoczyło zdecydowanie mocniej niż kiedykolwiek wcześniej,mimo wszystko do ogarnięcia ale na takiej granicy,że jeszcze połóweczka kartona i faza przestałaby mi się podobać.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.