Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi kwasu barbiturowego – np. fenobarbital.
Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 328 / 99 / 2
Zjadłem 100 mg i nie poczułem za dużo. Lekkie otumanienie i zamułka. Rekreacyjnie gorzej to wypada od benzo.
  • 61 / 5 / 0
Tego się używa do czegoś innego niż usypiania koni na amen?
Uwaga! Użytkownik mobius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 773 / 177 / 0
Wyszukiwarka na prawdę nie gryzie. Odpowiadając równie leniwie - tak.
  • 20 / 3 / 0
Po luminalu czułem się struty. Nie polecam
  • 5774 / 1182 / 43
Kiedyś zapodałem to w dawce 200mg dożylnie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 773 / 177 / 0
@london5
Jest w tym coś klonopodobnego?
Na Wikipedii tak pisze.
  • 5774 / 1182 / 43
Tak, bardzo podobne.
Okres półtrwania tego to prawie 100 godzin.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.