Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 140 / 43 / 0
@Czesiek z Grajewa Wiesz, ja to pisałem w 2017 roku.

Beżowe, chyba dwie fale, już nie pamiętam. Sniff niby nie działa, bo tak naprawdę to działa, ale gorzej znacznie. W sumie porównanie do 3-FPM jest całkiem niezłe, ale czas działania + skromne dawkowanie stawia tę substancję wyżej. Mi tak naprawdę to najbardziej przypominało MDPV, tyle, że bez uboków i beta-ketonowej chęci na ponowne przyjebanie.
  • 61 / 1 / 0
No dokładnie beżowe i dwie fale. Dostałem od znajomego ciapaka z bliskiego wschodu podobno były z Libanu. Ogólnie to ojebalem tego dyche przez 4 dni zbieram się na TR ale jakoś brak weny. Co do czasu działania to odczuwałem to jeszcze przez 3 dni zwłaszcza po jedzeniu np. cieplej zupie. Dało się spać po neuroleptychach ale gdy rano zjadłem coś cieplego znów czułem na nowo. Juz miałem dość 3 dni brania + 3-4 dni after dodatkowo doszły chaluny nasilone przez jaranie dużych ilości haszu. Nie jest to zbyt fajne w dużych dawkach po prostu nie wzmacnia tylko przedłuża działanie.
  • 140 / 43 / 0
30 grudnia 2020Czesiek z Grajewa pisze:
Nie jest to zbyt fajne w dużych dawkach po prostu nie wzmacnia tylko przedłuża działanie.
Jak każda amfetamina traktowana jak bieda keton xD. To subtelne dziewczyny są, amfetaminy, mają w backgroundzie działać, a tak to założą strapona i Cie przeruchają haha

Jakbym miał się znowu bawić z Capta to gdzieś 20-50mg dziennie byłoby dobrze. Czyli to co żeś zżarł w 3 dni na jakieś 300 dni xD Może na wiosnę się zainteresuję tą szmatą.

W ogóle widzę, że po 10 latach powstałeś z martwych, aby podzielić się tymi informacjami. Nieźle musiało sponiewierać hehe.
  • 61 / 1 / 0
31 grudnia 2020rcmc pisze:
30 grudnia 2020Czesiek z Grajewa pisze:
Nie jest to zbyt fajne w dużych dawkach po prostu nie wzmacnia tylko przedłuża działanie.
Jak każda amfetamina traktowana jak bieda keton

W ogóle widzę, że po 10 latach powstałeś z martwych, aby podzielić się tymi informacjami. Nieźle musiało sponiewierać hehe.
Oj nie każda, nie każda ...
Bez przesady ze sponiewierało drobne problemy techniczne %-D
  • 140 / 43 / 0
@Czesiek z Grajewa Oj każda, każda. Tak, meth też. 5-10mg/daily to najlepsza dawka.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."