09 listopada 2019politykier pisze: Właśnie zamówiłem 6g. Głównie dla zbadania upregulacji GABA-B. Jako, że leciałem 3 lata na GHB a obecnie sporadycznie używam phenibuta i baclofenu myślę, że jestem reprezentatywną próbką na tego typu testy :D stay tuned, będę zdawać raporty.
zazwyczaj baclo i feni używam jako podkład pod amph, więc dawki typu 25mg baclo, czy 1-1,5g fenibuta hcl sa dla mnie si.
tak szczerze to zjebałem te testy, a to są jedynie strzępki zmoich obserwacji. Głównie dlatego, że się rozczarowałem (a raczej zbyt dużo sobie obiecywałem po faso przy zbijaniu tolerki na gaba B). pozniej pojawiło trochę chaosu w moim życiu i w pewnym momencie nic nie działało jak należy. Bo mając antagonistę i agonistę gaba b dotarłem do punktu, w którym już nie wiedziałem co łykać. bo po dniu z baclo spoko resetowało. Ale kiedy kilka dni z rzędu poleciał fenibut, przy drobnych objawach odstawiennych zarzucenie antagonisty (faso), co logiczne, jedynie potęgowało zwałę. a przecież do pracy trzeba isć. Stosowanie faso naprzemiennie z agonistami gaba B ma sens tylko wtedy, gdy nie występują zadne objawy odstawienne gabeBergików (jesli zamierzasz normalnie funkcjonować np w robocie) albo by sie amknac na 3 dni w chacie i przyspieszyc detox. ostatnio się trochę ogarnąłem, więc chyba zamówię więcej i zrobie to jeszcze raz, rzetelnie.
Ja niebawem kupuję 5g fasoracetamu i zobaczymy czy się uda zbić tolerkę. Plus do tego codziennie agmantyna, która też podobno ładnie zbija niepokoje i lęki.
wycięto cytat - starysteve
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów