Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3 / / 0
13 grudnia 2017kos74 pisze:
żółte, z logo i kształcie maski z krzyku?? Warszawa i okolice?? MDMA czy jakieś RC ????
Jadłem szare w sumie dobre, ale szkoda opisywać. Możesz ją wziąść na długą podróż z ziomkiem fura bo wjeżdża gadka i tyle. Przyda się do tego by kierowca nie zasnął bo gadasz ciągle :)
scalam - nie pisz postu pod postem - JSC
Nazwa: Małpki
Kolor: Zielony
Kształt: Emotikonki Małpek z FB
Logo: Małpki
Gdzie kupione: Mazowieckie
Kiedy kupione: Grudzień 2017
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: (zjadłem 1,25 piguły) Piguły dość mocne, eleganckie na spotkanie ze znajomych by sobie pogadać. Wjeżdża energia, empatia, chęć rozmowy i słuchania znajomego. Brakowało mi tylko fazy na fajne kolorki.
Ocena działania: 9/10
Dodatkowe komentarze: Polecam gorąco te piguły na spotkanie przy piwku w domu ze znajomym.
scalam -,- JSC
Nazwa: Donald Trump
Kolor: Pomarańczowe
Kształt: Głowa Donalda Trumpa
Logo: Donald Trump
Kiedy kupione: Grudzień 2017
Opis działania: (zjadłem 1,25 piguły) Piguła najmocniejsza jaką zjadłem nic mi nie wjechało na łeb jak ta piguła. Pixeloza, zachwianie przestrzeni, energia, empatia, mieszanie się kolorów, chęć rozmowy i słuchania przyjaciół. Z początku przestraszyłem się tych omam wzrokowych, ale da się przyzwyczaić.
Ocena działania: 10/10
Dodatkowe komentarze: Polecam tą pigułę, ale uważajcie. :*
scalam kurwa jego mać - JSC
Nazwa: Lock/Prostokąt
Kolor: Jasny zielony
Kształt: Prostokąt
Logo: Lock
Kiedy kupione: Wrzesień 2017
Opis działania: (Wziąłem 1,25 piguły) Piguły dosyć mocne, energia, empatia, uśmiech, chęć rozmowy i słuchania znajomych. Dużym minusem jest agresja, która się po nich włącza. Minus to brak fajnego spostrzegania kolorów.
Ocena działania: 9/10
Dodatkowe komentarze: Polecam tą pigułę lecz gdy woli ktoś coś mocniejszego to da się znaleźć :)
  • 213 / 12 / 0
Zielone, listek ganji, forma "gwiazdki" oraz ta sama forma, pomarańczowe Rolexy.
Małopolska, ktoś coś?

W duckduckgo są takie same na zagranicznych stronach, lecz posty są z przed roku/dwóch lat.
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 102 / 6 / 0
Ćbvn pisze:
Zielone, listek ganji, forma "gwiazdki" oraz ta sama forma, pomarańczowe Rolexy.
Małopolska, ktoś coś?

W duckduckgo są takie same na zagranicznych stronach, lecz posty są z przed roku/dwóch lat.
oby dwa dobre, jadłam w zeszlym tygodniu
jak dla mnie rolexy są lepsze, większa euforia połączona z rozlewem i przyjemnym falowaniem obrazu
listki dają bardziej wizuale, szczególnie w ciemność
  • 123 / 7 / 0
Rolexy pomarańczowe dobre ale trzeba zjeść z 1,5 / 2. Podobno mają ok. 120 mg MDMA.
  • 15 / 4 / 0
10 listopada 2017MyEvil pisze:
Ktoś ma jakieś informacje na temat tych piguł? Nigdzie nie mogę znaleźć nic konkretnego, tłoczenia bardzo dokładne, wyglądają na porządnie wykonane. O tych supermanach panikę sieją, że niby na PMMA są.

[ external image ]
Wszystkie 4 przetestowane dzisiaj Marquisem - z fioletu w czerń jak powinny. Niestety nie mam pozostałych odczynników, więc przynajmniej już wiem że tam siedzi MDxx
  • 64 / 1 / 0
Nie wiem czy mówimy o tych samych roleksach pomarańczowych co były w Wawie rok temu, ale jeśli mowa o tych samych z taką przedziałką z tyłu to ja bardzo kiepsko je wspominam. Jakaś emka w nich była, ale było również coś co straaasznie przymulało. Pamiętam, że zjadłem pół i mnie ścięło z nóg - zero energii choć faza jakaś była.

Mordeczki a wiecie może czy są jeszcze te jaskrawe truskawki co latały po stolicy rok temu? To były najlepsze piksy jakie pamiętam - sto procent ema - nie za mocne nie za słabe. Dałbym dużo by je złapać znowu albo coś podobnego. Jedna to była idealna dawka dla mnie na pół nocy. Potem piękny sen i dobre samopoczucie. Żeby wszystkie piksy takie były jak te truskawki, których było sporo rok temu to życie byłoby piękne. A tak to zawsze strach obczajać nowe bo nie wiadomo co w nich siedzi do końca.
  • 3 / / 0
15 grudnia 2017bulldog3 pisze:
Nie wiem czy mówimy o tych samych roleksach pomarańczowych co były w Wawie rok temu, ale jeśli mowa o tych samych z taką przedziałką z tyłu to ja bardzo kiepsko je wspominam. Jakaś emka w nich była, ale było również coś co straaasznie przymulało. Pamiętam, że zjadłem pół i mnie ścięło z nóg - zero energii choć faza jakaś była.

Mordeczki a wiecie może czy są jeszcze te jaskrawe truskawki co latały po stolicy rok temu? To były najlepsze piksy jakie pamiętam - sto procent ema - nie za mocne nie za słabe. Dałbym dużo by je złapać znowu albo coś podobnego. Jedna to była idealna dawka dla mnie na pół nocy. Potem piękny sen i dobre samopoczucie. Żeby wszystkie piksy takie były jak te truskawki, których było sporo rok temu to życie byłoby piękne. A tak to zawsze strach obczajać nowe bo nie wiadomo co w nich siedzi do końca.
Truskawek już w okolicach Warszawy (ogólnie Mazowieckie) raczej nie znajdziesz. Wjechały teraz Donaldy i z tego co wiem mają wskoczyć znowu jakieś nowe i te nowe mają już zostać i się utrzymywać przez jakiś dłuższy czas. Ogólnie ja osobiście truskawek nie wspominam dobrze. Przetestuj Lock'i :)
  • 4 / / 0
Co powiecie o blue Mitsubishi? Ktoś testował? Czy tabletka 50mg to dobra dawka na pierwszy raz?
  • 1 / 1 / 0
12 grudnia 2017takijeden2711 pisze:
Wypowie się ktoś na temat różowych telefonów Iphone Apple? Mocno zbite dość sporych wielkości po jednej stronie jabłuszko i pojemność 64 GB. Co w nich siedzi
Są dobre, jednak na moją mase ponad 90kg i 175cm wzrostu musialem po połówce zjesc kolejną. Nie zauważyłem jednak po nich takiej dużej gadki jak po innych. Są też wersje 64GB i 128GB jednak to to samo jest.
  • 213 / 12 / 0
15 grudnia 2017bulldog3 pisze:
Coś w tym jest, faza wydaje się eMkowa (chociaż serotoniny to raczej za dużo nie posiadam) ale myślę że po przerwie z 2-3 tyg byłoby git. Póki co 1/3 efektów MDMA.

@reszta
Coś w tym jest, fajnie się załadowało, lecz mają faktycznie jakby 120mg w całej, nie ma sensu się pierdolić w połówki nawet bez tolerki imho ;)

Dzięki wszystkim za odp.
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Zablokowany
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.