Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: unforgiven »
Nazwa:no name
Kolor: niebieski
kształt: okrągłe
logo: brak
kupione: kraków
cena: 5 zł
sposób przyjęcia: doustnie
ilość: 1

Po skosztowaniu żółtych no name i po tym jak słyszałam,że niebieskie są jeszcze mocniejsze, miałam wobec nich dosyć duże wymagania. Poszłam nad wodę wraz z M. i K. i chciałyśmy zarzucić jedynie tyle co by mieć lekki klimacik. Zjadłam ponad ćwiarteczkę..nic! później ponad pół...nic! dojadłam tą resztkę co mi zostało (łącznie 1) i dalej kurwa nic! jedyne co składało się na tą "fazę" to kilkuminutowe szczęście,później przez jakieś pół godziny szczękościsk i sucho w ryju. Dziwnie się czułam do końca dnia (dalej się tak czuję) ale ciężko jest mi stwierdzić jakie jest moje samopoczucie, po prostu jest mi dziwnie! i czuję,że jutro wstanę i będzie mnie głowa napierdalać. nie kupujcie tego bo to shit jest! chociaż zastanawiające jest to,że jadła je również moja kumpela z chłopakiem i im jakoś ładnie weszło, ale na pewno miał na to wpływ fakt,że wypili do tego duuuuużą ilość wódki

najgorsze piguły jakie jadłam. no może poza dolarami bo miałam na początku jakiś koszmar, ale przynajmniej czułam,że jestem naćpana a tu! mogłabym równie dobrze zjeść apap -.-
ocena: 1/10
Uwaga! Użytkownik unforgiven nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 117 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Owoc »
Białystok

Nazwa Motorole " Motki"
Logo : Motorola
Kolor : czerwono - różowy
Cena : Hurt
Działanie : 9/10
Najlepszy rzut rolek jaki poleciał na biały od niewiem jakiego czasu juz styczen ?
  • 1 / / 0
wszystkie tabsy jakie jadłem w przeciągu ostatniego roku jadłem po kilka razy, opisze każdy pierwszy raz z poszczególnym tabsem :)

Nazwa:Euro
Kolor:biały
Kształt:okrągły
Logo:znany nam wszystkim
Gdzie kupione:GOP
Kiedy kupione:waakcje '07
Sposób przyjęcia:1 doustnie
Opis działania:pierwsza moja pixa w życiu wzięta rano z braku fety i po części nudów, podobało mi sie i od tego sie zaczeło z perspektywy czasu oceniam że raczej było w nich dużo fety ale było przyjemnie i radośnie :)
Ocena działania:7+
Dodatkowe komentarze:fajnie było głaskać biurko 20 minut i podniecać sie jakie to fajne :D:D:D

Nazwa:Smile
Logo:":)"
Kiedy kupione:wakacje '07
Sposób przyjęcia:1 doustnie
Opis działania:także fecone ale i te na początku mi sie podobały :)
Ocena działania:7
Dodatkowe komentarze:na poczatku myślałem że kumpel leciał w ciula bo wyglądały niepozornie ale kopały dosyć dosyć

Nazwa:Omega
Kolor:błękitny
Logo:Ω
Kiedy kupione:wakacje '07
Sposób przyjęcia:3 doustnie
Opis działania:TO JEST TO !!! teraz już wiem że to było to o co chodzi 3 wzięte na gwarkach(impreza na śląsku)sprawiły że bawiłem sie świetnie taniec euforia i gapienie sie z kumplem na dupy naprawde miło wspominam tamten czas
Ocena działania:9
Dodatkowe komentarze:pierwszy raz wzięta ilość większa niż 1 i jakie miłe zaskoczenie :)

Nazwa:Rolex
Kolor:biały z kropkami małymi żółtymi
Logo:korona rolexa słab o wytłoczona
Kiedy kupione:wrzesień '07
Opis działania:mocne i to dosyć jak na tamten poziom doświadczenia z pixami, miałem trudności z zejściem ze schodów i troche sie bałem obcych że mi coś zrobią ale kumple mnie uspokoili i bawiliśmy sie przyzwoicie do 2:00
Dodatkowe komentarze:ściska ryło mocno

Nazwa:Mitsubishi
Kolor:zielone
Logo:wiadomo
Kiedy kupione:jesień '07
Sposób przyjęcia:2 doustnie
Opis działania:bomba podobało mi sie wprawdzie siedziałem w domu nie na imprezie ale było naprawde miło i nie zgadzam sie tu z opiniami że jest to gówniany tabs, te co ja żarłem a były one u nas jakieś 4 miesiące nie przerwanie zjadłem ich ze 40 i za każdym razem było naprawde zajebiście
Ocena działania:8
Dodatkowe komentarze:twarde, brak fety

Nazwa:Delfiny
Kształt:okrągły bardzo duże i z jednej strony wypukłe
Logo:delfinek
Kiedy kupione:zima '07
Sposób przyjęcia:6 doustnie
Opis działania:przyjemnie i mocno ale miękkie bardzo były więc podejrzewam feta
Ocena działania:6
Dodatkowe komentarze:cały czas miałem głupie wrażenie że z kimś stałem a czekałem sam na kumpla pod klatka :P

Nazwa:Ying Yang
Kolor:biały z żółtymi kropkami
Logo:dwie krople czarna i biała
Opis działania:dzień po imprezie z delfinami kopły słabo z wiadomej przyczyny ale i tak 50 minut fajnej bombki
Ocena działania:5(słabo ale wiem dlaczego no ale cóż już ich nie ma więc nie spróbuje)
Dodatkowe komentarze:śmieszna historia, zapomniałem kolesiowi za nie zapłacić i omało nie dostałem za to potem wpierdolu ale było smiesznie :P

Nazwa:tulipany
Kolor:niebieski
Kształt:okrągły małe
Logo:tulipan
Sposób przyjęcia:6 doustnie
Opis działania:chciałem sie rozluźnić po całym dniu nauki i wyszło w 100%, gadałem na gg z ludźmi a potem jakiś film niepowiem fajnie
dodatkowe komentrze:urwał mi sie film wiem tylko tyle że dzwoniłem o 3:00 do różnych ludzi :D

Nazwa:Papugi
Kolor:niebieski jednolity pierwszy raz sie spotkałem z takim kolorkiem
Kształt:okrągły bardzo solidnie wytłoczone
Logo:papuga siedząca bokiem
Kiedy kupione:zima '08
Sposób przyjęcia:4 doustnie
Opis działania:ostro było kumplowi dałem jedną i siedzieliśmy przy muzyce i gadaliśmy o pierdołach, błahe ale zajebiście kręcące
Ocena działania:10
Dodatkowe komentarze:przyzwyczajcie sie do tego że ja po tabsach siedzę w domu albo chodzę po dworze i zazwyczaj historie nie są zbyt atrakcyjne :P

Nazwa:No name
Kolor:niebieskie
Logo:brak, przedziałka z tyłu z przodu dziurka jakby po igle
Kiedy kupione:wiosna '08
Opis działania:o kurwa, wymioty jak cholera kumpel polecił abym se wziął jedną na początek i dobrze że kolesia posłuchałem bo 3 no name wykręciły mnie bardziej niż 7 mitsu zielonych na pewnej imprezie połączonych z piwem i baką, naprawdę zajebioza tabsy aż żal że ich już nie ma :(
Ocena działania:10+++++++++++++++++++++++++++++++++
Dodatkowe komentarze:bierzcie to gówno ile wlezie, choć słyszałem że w KrK są hujowe, ale cóż

Nazwa:No name
Kolor:zielony w środku biało zielony
Logo:czysty bez niczego
Kiedy kupione:4 dni temu
Sposób przyjęcia:4 doustnie
Opis działania:takie dziwne, nieśmiało weszły i nie za bardzo było przyjemnie jedynie troche nosiło i było tak luźniej ale zero "dotykowej euforii"
Ocena działania:7+
Dodatkowe komentarze:farbują palce cholernie i zęby :D
Uwaga! Użytkownik Pawelek9988 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Nazwa: NO NAME
Kolor: różowy
Logo: brak - slaba podzialka z jednej strony
Gdzie kupione: dln'slk
Kiedy kupione: 4. 07. br.
Niepewne zrodlo ale jedyne jakie teraz bylo

Prawdopodobnie DXM + ewentualnie jakas bardzo minimalna dawka mdxx ale raczej watpie, na pewno bez fety

Bardzo kruche, że aż same kruszyly sie w worku, gorzkie. (smak Acodinu?)

Szamane na nature-one /niestety/

Zjadlem jedna i nic nie poczulem, pozniej jeszcze jedna i po kolejnych 20 min trzecia, kolejne dopalenie i mnie pojebalo na maxa. Nogi jak z waty, po niedlugim czasie brak sily do zabawy.

Faza taka ze chwilowo nie kminilem gdzie jestem i musialem usiasc, wyschniete wargi (co nie zdarza mi sie po mdxx) rano koles mial czerwona morde i swiecil sie bardziej niz po mdxx, wiec ja pewnie tez.
Rano porycie i bol z tylu czachy

NIE POLECAM!
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 68 / / 0
nazwa: noname
kolor: pomarańczowe
kształt: owalny
logo:
gdzie kupione: Kraków
kiedy: 2.07
ilość: 2
dodatkowe komentarze: pigóły podziałały na mnie pobudzajaco 0 eufori 0 emapti wydaje mi sie ze byla w tym siupa harakterystyczne objawy. Trzymały dosc któtko kolo 1.5-2 h bardzo kruche niewyrazna przedziałka 0 zjazdu
Nie polecam
  • 39 / / 0
dowiedziałeś się czegoś na temat tych papużek? ;)

NNNNNNNieduże doświadczenie,ale coś tam było ;) ...

Nazwa: euro białe

Kolor: biały

Kształt: okrągły

Logo: euro :p

Gdzie kupione: Kraków

Kiedy kupione: 4 m-ce temu

Sposób przyjęcia: doustnie

Opis działania: weszły gładko,to był mój pierwszy raz z MDMA <lol> dopiero po 5 miałam dobrze w głowie...zaaplikowane między godz. 16-19...nie mogłam spać do ok. 4 nad ranem,jednak nie był to weekend,a zwykły wtorek i musiałam się nocą w domu męczyć...zero zjazdu...polecam,choć wątpię czy są jeszcze dostępne...ogólnie dla wytrawniejszych jadaczy ;) myślę,że są za słabe...potem jeszcze kilka razy powtórka z rozrywki,hehe...

Nazwa: no-name

Kolor: niebieski

Logo: hehe

Kiedy kupione: 2-3 miechy temu

Sposób przyjęcia: doustny

Opis działania: pierwszy raz był z połóweczką-->jak zwykle zimno, dreszcze,a po ok. 30min malutka faza przez może kolejne 20-30min...następne razy to już albo 1,albo 2,albo 1 no-name i 3 euro...zawsze po zjedzeniu było mi zimno, potem przechodziło,a humor i kolory były wesołe...zwały po MDMA nigdy nie miałam, więc myślę, że na malutkie główki mogę polecić :):*

Nazwa: jaskółka

Kolor: o ile dobrze pamiętam,to taki beżowy

Logo: jaskółka

Kiedy kupione: 2 m-ce temu

Opis działania: delikatne...trzeba kilka zjeść, żeby coś poza zimnem odczuwać...nie wiem czy mogę polecić, bo z tego co pamiętam były po 10pln (sztuka),więc sporo,a efektu opłacalnego nie widziałam...zjazdu nie ma,ale ch*j z tym,bo chaosu też nie ma...

Nazwa: 10 (dziesiątka)

Logo: ciekawe...hehe

Kiedy kupione: niecały tydzień temu

Opis działania: cienko, cienko...cena zależy od znajomości (mniej więcej 5zł/szt)...kilka trzeba zjeść by poczuć,delikatnie wchodzą, lecz nie ma co się nastawiać na grube nieogarnianie...w zależności od tego czy jakiś alkohol przy tym jest, zwała może wystąpić...

Nazwa: AP

Kształt: okrągła

Logo: AP

Kiedy kupione: jakoś ostatnio też...

Opis działania: najlepsze MDMA jakie teraz (chyba????????????) można dostać w Krk-->tak?...czesze po łepetynie na dosyć długo, dosyć mocno... oczywiście nie jedna sztuka... nie mieszałam z %%%, zjadłam chyba 3 i nie spałam caluteńką noc...potem odespanie i !!! mała zwała ??? nie najgorsza,ale humorek był denny ;) polecam!!!

P.S. jeszcze coś tam było jakieś 3 m-ce temu, ale nawet nie pamiętam co,hehe... zapewne było gówniane, skoro moja pamięć szwankuje ;)

czy jest coś w Krk teraz?....coś, co jest warte w ogóle jedzenia...?...

:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2008 przez wysnionezycie, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik wysnionezycie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
wysnionezycie pisze:
P.S. jeszcze coś tam było jakieś 3 m-ce temu, ale nawet nie pamiętam co,hehe... zapewne było gówniane, skoro moja pamięć szwankuje ;)
Ja mogłabym chyba wymienić wszystkie rodzaje dropsów jakie jadłam na imprezach w przeciągu 1,5 roku i dać im oceny. Właśnie - dawaj oceny przy każdym opisie, w skali od 1 do 10.
]

A to dla kogo?

Nazwa: Playboy
Kolor: Niebieski
Kształt: Okrągły
Logo: Króliczek Playboya
Gdzie: Wrocław
Kiedy: Początek czerwca
Sposób przyjęcia: Doustnie/do nosa

1 lub 1,5 tabletki (jedzona po kawałeczku, co jakiś czas) wystarczyła dla mnie na imprezę od 22:30 do 10 rano. Przyjemne uczucie, lekka euforia - nie chciałam przesadzić, chciałam być w miarę trzeźwa.

Innym razem wciągnęłam mniej więcej pół tabletki nosem, do tego jakieś piwa - działanie bardziej fizyczne, niż psychiczne.

Przez to, jak przyjmowałam te dropsy (w niewielkich ilościach i zawsze pijąc alkohol) ciężko mi ocenić ich euforyczne działanie - ale nawet tak małe ilości sprawiły, że poczułam "coś", lekką euforię, lekkie nieogarnięcie i tę przyjemną miękkość i ciepło.

Ocena: 7/10
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dn666 »
Nazwa: 10N
Kolor: żółty?zielony?
Kształt: Okrągłe
Gdzie: Warszawa
Kiedy: czerwiec 08
Ilość: 1/2
Opis działania: Długo się ładowały, później lekka bania bez ciśnień i nieogarniania. Dobry humor, banan na ustach. A po 2 godzinach niepohamowane ataki śmiechu. Zero empatii, bardziej psychodeliczne z małą ilością fety (mój kolega zjadł 2 i normalnie zasnął).
Uwaga! Użytkownik dn666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 278 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
Nazwa: Lady, Panienka
Kolor: Red, Czerwony
Kształt: Round, Okrągłe
Kupione: 2008-07-19 , WLKP
Ilosc: 2
Opis: Na poczatku zapodalem 1 popijajac soczkiem pomaranczowym. Wchodza dlugo 45min-1h. Ale jak juz wchodza czuc, ze siedzi w nich sporo MDMA, a nie typowego syfu w stylu MDEA. Jak juz sie zaladuja nie mozna usiedziec w miejscu, usmiech nie schodzi z ust, euforia, empatgia, ogolnie wszystko to czego oczekujemy od MDMA. Pozniej dorzucone pol i po godzinie jeszcze pol. Bawilem sie od 20 do 2-3. Podczas powrotu do domu typowe rozkminki ekstazowe, gadanie o wszystkim ogolnie wielki pozytyw. Po 8h snu wstalem wyspany w dobrym humorze. POLECAM !
Ocena: 8+/10
[ external image ]
Dodatkowe komentarze: Guziczki pachnialy tak hmm waniliowo troszke anyzem.
  • 39 / / 0
Nazwa: no-name

Kolor: zielony

Kupione: Krk, 19.07.08

Ilość: 2

Opis: najpierw cała 1--> bardzo powoli wchodziło, w zasadzie w ogóle nie poczułam...jedyne co,to miałam rozwalone oczy i musiałam żuć gumę (psychika-zero)...potem połówka,a niedługo potem kolejna...i co?wielkie oczy, latanie szczęki i tyle...może większa odwaga,aczkolwiek czy to tego zasługa...?...
opisuję działanie tych dropsów, aczkolwiek nie mogę stwierdzić czy rzeczywiście są takie słabe, ponieważ łączyłam to z piwami i kreskami...
jeżeli jednak tak działają, to NIE POLECAM

Ocena: 2/10 (przynajmniej w lustrze widziałam, że zjadłam...)
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2008 przez wysnionezycie, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik wysnionezycie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.