Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1574 / 543 / 0
Okej, byłem po DXM kilka miesięcy komarem rozgniecionym na szybie kasku jakiegoś motocyklisty, byłem świadomością uwięzioną w imadle wielkości długości Plancka, na skraju pewnie większość z Was była.

Ale czy zdarzyło Wam się kiedyś tak zdeksić, aby wkręcić sobie bycie kimś innym? W skrócie zjadłem 300mg, tripowałem mając chore jazdy, po 30min dorzuciłem 210, po kolejnej godzinie jeszcze 300 - łącznie 810mg.

Po urwanym filmie i bardzo chorej jeździe, którą jeśli kiedyś opiszę, wyjdzie przezabawny, przekomiczny trip report, "przykleiłem się" z powrotem i rozkminiłem w końcu, że zjadłem DXM (od pierwszej 300-tki nie pamiętałem co ćpam XD jakoś mi się skleiło że jem bezpieczne cukierki dające fazę, które społeczeństwo akceptuje bardziej niż alko i fajki).
Po rozkminieniu tego co zjadłem, momentalnie wkręciłem sobie że jestem trzeźwy. Niestety miałem jeszcze ***** życia.

Poszedłem do lustra, widziałem swojego ziomka, na zdjęciach jego z kimś innym czułem, że to ja XD
Wykonywałem czynności, które zazwyczaj on robi i byłem bliski zadzwonienia do jego znajomych rozmawiać o jego sprawach. Całość trwała około dwóch godzin i sporo rzeczy jest nie do opisania.

Zdarzyło się Wam coś podobnego? Totalna wkrętka i wyrobienie sobie w 100% działających struktur osobowości na czas tripa. Dodam, że nie mam DID ani nic podobnego. Byłbym gotów wtedy założyć się o całe swoje życie i całą swoją (jego XD) rodzinę, że ja to ja (on).
  • 236 / 32 / 0
Nieraz czułem się inną osobą. czułem że jestem w jej ciele, robie ruchy tak jak on/ona, wyglądam jak on/a, nawet własny nos widziałem z przekonaniem, że ta osoba tak właśnie widzi swój. Ale raczej trwało to krócej - do kilku minut. I nie w lustrze.
  • 1290 / 366 / 0
Mozesz bardziej przyblizyc to co pisales na poczatku tj "Okej, byłem po DXM kilka miesięcy komarem rozgniecionym na szybie kasku jakiegoś motocyklisty, byłem świadomością uwięzioną w imadle wielkości długości Plancka", czy miales jakies stany przez kilka miesiecy?
  • 1574 / 543 / 0
Było to jakieś 3-4h zerwania kontaktu z rzeczywistością, blackoutem, D-hole czy breakthrough, nazwij to jak chcesz, ale z mojej perspektywy trwało to co najmniej miesiąc lub dłużej, zacząłem liczyć atomy z których się składam i dotarłem do kilku milionów. Oczywiście na 99,(9)% mój mózg aż tak nie zagiął subiektywnie pojmowanej rzeczywistości, a po prostu miałem kilka wspomnień kiedy liczyłem losowe liczby pewnie 100, 1000, 10000, itd, a potem mój mózg to poskładal w całość i odczuł jako kilka miesięcy XD

jeśli chcesz jak wrócę do domu mogę spisać cały raport tutaj, jak się spodoba podrzucę na Neurogroove
  • 239 / 51 / 0
dysocjacja w wersjii: przezylem kazde mozliwe zycie, znam kazdy mozliwy bol od skretu po heroinie, po strate rodziny bankructwo, wszystko
znam kazda przyjemnosc: rozpierdalanie kazdej kasy, wciaganie koksu, ruchanie i szlugi, fentanyl iv. stabilne szczesliwe zycie
deks DAJE WSZYSTKO WIEC TO WZIALEM, JESTEM TAK ODKLEJONY PRZY LUDZIACH ZE NIE POMOZE alpra, POZDRO Z NIEBA
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 413 / 26 / 0
Ja nieraz na fazie sluchajac muzyki,wkrecam sobie ze jestem pianista i ze ja to gram.Po prostu mnie to ciekawi i to moje niezrealizowane marzenia.
  • 514 / 110 / 7
Próbowaliście świadczyć Yogę na DXM? W każdym razie polecam 🧘‍♂️
  • 2534 / 596 / 0
Nie czułem że jestem w ciele innej osoby ale nie raz po kolei przywołując w głowie twarze różnych osób które znam czułem że jestem każda z tych osób, wszystko w otoczce ogromnej miłości do każdego z nich nawet osób których nie do końca lubię.I jest w tym dużo prawdy ;).Jestesmy wszystkim, wszystko jest jednym. Podobno po salvii, która też jest dysocjantem ludzie stają się przemiotami, więc tak.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 596 / 0
Zmieniam zdanie,czułem że jestem dosłownie inną osobą :)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Miałem to jak pierwszy raz wziąłem dexa, to był taki jakby półsen i w tym półśnie byłem jednym ze znajomych, zacząłem mysleć jak on, zachowywać się jak on i nagle zacząłem co chwilę zmieniać osobowość na innych ziomków, znanych i wyobrażonych, wszyscy oni byli z jakiegoś półświatka ćpuńskiego, jacyś dilerzy poskładani ze znanych twarzy znanych mi ćpaczy, dziwne uczucie, empatia level hard
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...