Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Myślę że to co teraz napiszę będzie w odpowiednim miejscu, bo tyczy się wejścia fazy dexa
Wczoraj udało mi sie kupić parę sztuk piguł o nazwie mitsubiszi, no i jak na sobotę przystało pierwszą zjadłem o 18tej. Odczekałem godzinkę i nic nie porobiło choć zarzekali się że są sprawdzone Wku** się i po godzinie pogryzłem następne dwie (nie było jakieś tam gorzkie). I tym razem nic nie poczułem.
Na szczęście na ten wekend byłem przygotowany harcorowe loty z benzą i deksem, wcześniej zrobiłem ekstrakcję i kupiłem ako. Lecz zrezygnowałem z tripowania bo zamierzałem po łazić nocą po lesie tylko okrutnir wiało i lało a ja miałem kiepskie samopoczucie i wolałem nie ryzykować BT, zwłaszcza ze zrobiłem 6 szaszet
Więc o 21szej wrzuciłem 450 deksia, dla ratowania sytuacji no i tu nastąpił problem wogule nie zadziałał. Chciało mi się jeść spać płakać i zero porobienia. Wziołem następną pakę 450 i nic! po trzech godzinach i szukaniu odpowiedzi tutaj na moje schorzenie wk** i poszlem do sypialni zarzyciłem sobie Kiepskich. dexter zawsze we mnie wchodził szybko i pozytywnie Pogodziłem się z okrutnym losem i postanowiłem zasnąć. Jednak o drugiej w nocy poczułem swędzrnie jakiego nigdy nie miałem, swędziało wszystko na raz. Wiedziałem że zbliża się potężny kop. Natychmiast zeszłem spowrotem do kompa i już miałem problemy z jego odpaleniem, dostałem taką silną i piękną banię że nawet czasami musiałem bronić się przed BTr. Jezu było przepięknie. Byłem tak sponiewierany że nawet tu coś napisałem i dostałem ostrzeżenie i nie wiedziałem za co
Oczywiście przepraszam i postaram się żeby to się nie powtórzyło, talki byłem porobiony że nie wiedziałem gdzie i co piszę, dzisiaj przeczytałem uważnie regulamin :nuts:
Więc do rzeczy, podejrzewam że w tych pigułach co kupiłem, mogło być COŚ co hamowało działanie dmx, po drugie to ścierwo wogule nie działało
Jednocześnie ostrzegam przed kupnem białego mitsubiszi, kolor kremowy , duże z tyłu z podziałką, zakupione w zach. pomorskim
To raczej nie buraczki z mielonym na obiad tak zadziałały że dex wszedł dopiero po pięciu godzinach.
Coś tam wczoraj czytałem gdzieś tu ze depresanty z apteki hamują działanie MDMA I DMX , a ja biorę codziennie na sen połówkę klona ale to nie to, a może miało to coś wspólnego z niezadziałaniem tych tabsów Ale tego nie wiem
Wiem ze są tu ludzie którzy się w tym oriętują i będą mi mogli coś w tym temacie wytłumaczyć, na co liczę
Ps Mam kilka pytań dotyczących paru określeń typu "plateu" "cewy" i parę innych których nie rozumiem Proszę o podanie mi działu gdzie mogę zadać takie pytanie i parę innych, bo nie chcę robić tu gnoju dostawać ostrzeżenia
Dziękuję
dj Fazi pisze:Ps Mam kilka pytań dotyczących paru określeń typu "plateu" "cewy" i parę innych których nie rozumiem Proszę o podanie mi działu gdzie mogę zadać takie pytanie i parę innych, bo nie chcę robić tu gnoju dostawać ostrzeżenia
hennessy pisze:Myślę, że takim najlepszym miejscem do rozmów o DXM jest knajpa DEXELEET: http://talk.hyperreal.info/dexeleet-2011-t30264.htmldj Fazi pisze:Ps Mam kilka pytań dotyczących paru określeń typu "plateu" "cewy" i parę innych których nie rozumiem Proszę o podanie mi działu gdzie mogę zadać takie pytanie i parę innych, bo nie chcę robić tu gnoju dostawać ostrzeżenia
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.