Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5071 / 867 / 0
fencyklidyna . Widziałem na youtube filmik angel dust i goscia uzaleznionego od PCP. Przerazil mnie bardziej niz meth facy razem wziete.
Zresztą. Pocodne PCP których próbowałem mi nie podeszły.
Jestem w stanie uwierzyć w urban legends na temapt PCP m.in że małzeństwo upiekło dziecko w piekarniku.

https://www.youtube.com/watch?v=mhnz3iHUmiE
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 97 / 1 / 0
ja sie troche efylonu boje
Uwaga! Użytkownik ZenonBrzuch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 564 / 52 / 0
a-pvp/bielun/majka
Predzej martwy niz slaby
  • 42 / 2 / 0
Kiedyś ograniczalem się mega, nawet nie paliłem konopi i obiecywalen sobie że nawet nie zacznę brać się za używki.
A aktualnie lista się powiększa, nie będę sobie pod tym względem wyznaczał ograniczeń.
Bo nawet poleciało kilka razy i.v. mimo że gardzilem ta metoda.
Jedynie żadnych trucizn pokroju bielun i maczanek. Reszta nadal wchodzi w grę.
  • 1040 / 150 / 0
Raz paliłem heroinę choć wyznaczyłem granicę, że to jest niemożliwe. Drugi raz się nie powtórzył i mam nadzieję, że tak pozostanie. Nigdy narkotyków dożylnie.
  • 23 / 1 / 0
Również trzymam się zasady, że przy podawaniu dożylnym "zabawa" się kończy, nawet domięśniowo sobie nigdy nie zapodam, mam wrodzony wstręt do igieł.

A co do dragów to nie tknę więcej żadnych opio, na szczęście zatrzymałem się na kodzie oraz Tramalu i podziękowałem. Opio to moim zdaniem najgorszy syf, zaraz za nimi benzo, cholernie wciągają.
Uwaga! Użytkownik IgotU nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
fentanyl , heroina , u44700 i ogólnie mocnych opio.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
Benzo i opio RC.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 280 / 20 / 0
09 czerwca 2017Static pisze:
ehhh narkomania to choroba postępująca.
GGAllin w 2010 utworzył ten temat i coś tam kazdy sobie pierdolił że tego i tamtego nie weźmie, ale narkomania nie rozpieszcza :D Teraz Allin podjął się rzucania dragów, bo wkurwiało go napierdalanie heroiny z mefem po kablach po kiblach i tracenie przytomności w jakimś miejskim toi toiu.
Aż wrócę do pierwszej strony żeby przeczytać czego on nie chciał nigdy brać...
HAHAHA wróciłem do 1 strony, beka w chuj

Właśnie o tym mówiłem ;) Nie wiem czy nie pisałem tutaj kilkadziesiąt stron wcześniej, że nigdy nie spróbuję żadnego opio. Pewnie tak, bo miałem wielce przyświecająca mi anty-opiowrakową ideę. No i chuj, lubię sobie wpierdolić kodę czasem :)

Myślisz że co kurwa, że jestes kozakiem bo czegoś nie bierzesz? Pokręc się na forum kilka lat i skończysz w psychiatryku, ośrodku czy w ciemnej dupie. Pozdrawiam :D
<3 tak sobie tu wróciłam i nawet jestem w stanie się uśmiehnąć podczas 12-godzinnej podróży do domu... xD
i nawet doszłam do wniosku, że stawianie sobie takich „czelendżów” prędzej czy później ma odwrotny efekt do zamierzonego, a więc wpierdoliłabym wszystko, na co tylko miałabym ochotę
  • 8 / / 0
Nie ruszę takich rzeczy, przy których szansa na śmierć od przyjęcia obojętnie jak małej dawki wynosi około 50%, czyli bieluń i ibogaina. Cała reszta raczej za mną, albo wydaje mi się bezpieczna.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.