ODPOWIEDZ
  • 584 / 81 / 0
takie dopy byly kiera, i mj feta etanol
Jestem dość trudny.
  • 389 / 99 / 4
alkohol, benzodiazepiny, z-drugs, kodeina.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 479 / 72 / 0
mj, alkohol, nikotyna i tak pozostaje do dziś
  • 3455 / 555 / 2
mj amfetamina alkohol kofeina nikotyna. I tak pozostaje do dziś.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
alko, nikotyna, mefa, benzo (nie wiem czy się liczy w sumie XD), MDMA, klefedron, thiocodin (nie wiem czy się wlicza)
  • 2637 / 37 / 0
Dlaczego ma sie nie wliczać, nie rozumiem.
Benzo i kodeina, normalne dragi.

alko, zioło, DXM, mef, większość dostępnych dopalaczy i rckow, benzyna, benzydamina, kodeina, tramal, baklofen, tetrazepam, muchomory, metkatynon,

Gdybym mógł cofnąć czas, nie wziąłbym nigdy nic, tylko po to, żeby poczuć jak sie czuje człowiek, który nigdy nie ćpał.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 5 / 6 / 0
alko, nikotyna, trawa, vapo z olejkiem "THC" (bardzo tani więc na pewno mieszany z syntetycznym kanna), MDMA (w pigułach zmieszanych z ch0j wie czym), ketamina, LSD, grzyby, changa, tramadol, kodeina, mef, jakieś losowe beta ketony, palone tabletki z skopolaniną, dezodorant.

Co zabawne spróbowałem zioła szybciej niż nikotyny, eh te papierosy wolałem je nienawidzić.

Więcej grzechów nie pamiętam za wszystkie serdecznie żałuję.
Ostatnio zmieniony 23 marca 2025 przez EmeB182, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 14 / 1 / 0
Chyba wiadomo pewnie jak większość alkohol i nikotyna. Na resztę przyszedł czas później
  • 14 / 7 / 0
nikotyna, kofeina, ketamina, kodeina, kokaina, LSD, LSA, weed(w topkach, płynie żarciu i krysztale) , 2cb, meskalina, propofol(w szpitalku), metylofenidat, alko, DXM, MDMA, 1p-LSD. Po 18stce jedyne co dodałem do listy to grzyby. Wiecej grzechów nie pamiętam lecz za wszystkie żałuję, proszę o pokutę i rozgrzeszenie %-D

Edit:
Aha sory nie widziałem że kolega wyżej zrobił żart z rozgrzeszeniem, nie próbowałem podjebac dowcipu po prostu great minds think alike
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2025 przez Charlie3, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 794 / 185 / 0
Hmm... u mnie to kofeina, nikotyna, alkohol, dekstrometorfan, kodeina, mj, niezidentyfikowane maczany pod nazwami głównie kosior czy mocarz (również ten który zabijał), metylokatynon i chyba feta oraz DHC. Chociaż brałem je tak koło 18stki, ciężko określić.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.