16 sierpnia 2018NegatywneWibracje pisze: [mention]XanderKucharz[/mention]
Być może przez fakt, jaki no co dzień chodzisz zapierdolony swoim wesołym koktajlem, nie zdajesz sobie sprawy ze swojej sytuacji. Bardziej niż elokwencją martwiłbym się konsekwencjami dla mózgu tej twojej mieszanki. Jak wytrzeźwiejesz, bo kiedyś to nastąpić musi (prochy przestaną działać, czy wjadą za mocne uboki), to dopiero będzie pizda z motywacją i elokwencją... %-D Przewlekłe walenie gabanergików uszkadza OUN, walenie sele z paroksetyną już po prostu przemilczę. Pomysł motywowania się GBL zaś zrzucę na lekkomyślność spowodowaną klonazepamem krążącym we krwi... ;-)Ostatecznym "udoskonaleniem" tego "stacku" będzie pewnie detoks i delirium tremens. W domu czy szpitalu, tego nie wiem. :-)Jestem gotów zapłacić komuś, kto pomoże mi udoskonalić ten stack, bo wiadomo za wiedzę trzeba czasami zapłacić.
Przecież MAOb nie rozkłada serotoniny. Nawet dobrze się miksuje iMAOb z SSRI bo niweluje problemy z libido u niektórych.
Co nie zmienia faktu, że GABAergiki nie sprzyjają dopingowi mózgu.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Mindell E.-Biblia witamin
17 sierpnia 2018XanderKucharz pisze: Negatywne Wibracje wg Ciebie powinienem paro wyjebać nawet jakbym brał 2x5 mg sele dziennie z pea?
17 sierpnia 2018Hash_Oil pisze: Nawet dobrze się miksuje iMAOb z SSRI bo niweluje problemy z libido u niektórych.
<przeciwwskazania>
Jednoczesne stosowanie u osób leczonych petydyną lub innymi opioidami, trójpierścieniowymi
lekami przeciwdepresyjnymi, lekami z grupy selektywnych inhibitorów zwrotnego wychwytu
serotoniny (SSRI) (np. fluoksetyna, sertralina, paroksetyna, citalopram, escitalopram), lekami z grupy
inhibitorów zwrotnego wychwytu serotoniny i noradrenaliny (SNRI) (wenlafaksyna)
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Patrz, gościówka brała sele i paro i było spoco. Dopiero jak dojebała moklo to jej lekarz (hehe, kąpętętętny) zrobił ququ.
Poczytaj na forum anegdotal reports, w których ludzie raczyli się moklo i sele i także było spoco.
Dopiero połączenie tych trzech substancji wywołuję rozpierdol serotoninowy.
Brawo, kurwa, brawo. Udało Ci się ściągnąć mnie do swojego poziomu, ale ja byłem na każdym poziomie więc mnie nie wkórwiaj następnym razem tylko podaj link do jakichś badań albo przynajmniej jakieś anegdotal reports (nie wątpie, że nie znajdziesz, ponieważ w szczególnych warunkach nawet pojedyńcza z tych substancji może wywołać ZS), bo to Ty siejesz dezinformację.
Jeżeli chcesz mnie wyprowadzić z błędu to zrób to w jakiś przystępny sposób. Ja nie lubię tkwić w błędzie, ale jak coś piszę to wiem co piszę.
Pozdro, 6000
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
[quote]Co za kompletny idiota przepisał te dwa typy leków jednocześnie? Powinien mieć zakaz wykonywania zawodu. Nawet w przejściu z jednego leku na drugi robi się "wyczyszczenie organizmu" żeby mieć pewność, że jak podamy drugi, to pierwszego już nie będzie w organizmie. No chyba, że komuś wyraźnie zależy na zespole serotoninowym, bo stałe branie tych leków jedncześnie to pewny ZS w którymś tam momencie./quote]
Zamieszczam wyciąg z badań nad zagadnieniem.
Patrz, gościówka brała sele i paro i było spoco. Dopiero jak dojebała moklo to jej lekarz (hehe, kąpętętętny) zrobił ququ.
Poczytaj na forum anegdotal reports, w których ludzie raczyli się moklo i sele i także było spoco.
Dopiero połączenie tych trzech substancji wywołuję rozpierdol serotoninowy.
Skoro bawimy się w artykuliki na wyrywki, to masz tu przykład, jak głupie jest to podejście:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21463069
Publikacja przedstawiająca zalety tramadolu jako środka antydepresyjnego. To co, zmieniamy kanon i zaczynamy polecać ludziom na forum tramadol przeciwdepresyjnie?
Bawicie się w szamaństwo i szarlatanerie, trochu śmieszno, trochu straszno. Ale w kontekście udzielania jakichś odpłatnych porad- już niebezpiecznie i zdecydowanie żenująco.
A za tamten post należy się warn jak w mordę strzelił.
17 sierpnia 2018DexPL pisze: Skorzystałem z okazji i dopytałem psychiatry z którym dyżuruję czy łączyć te dwa typy leków i usłyszałem:
Zalaczniki nie dzialaja wrzuc na sendspace.Co za kompletny idiota przepisał te dwa typy leków jednocześnie? Powinien mieć zakaz wykonywania zawodu. Nawet w przejściu z jednego leku na drugi robi się "wyczyszczenie organizmu" żeby mieć pewność, że jak podamy drugi, to pierwszego już nie będzie w organizmie. No chyba, że komuś wyraźnie zależy na zespole serotoninowym, bo stałe branie tych leków jedncześnie to pewny ZS w którymś tam momencie./quote]
Zamieszczam wyciąg z badań nad zagadnieniem.
Btw ja sie nie sugeruje psychiatrami :-D
Gdybym sie sugerowal to dzis zamiast picia 8 browara lezalbym jak jajko w kokonie po 6 roznych rodzajach lekow - benzo+ ssri+ neuroleptyk.
A tak:)
No coz.
Btw przeliczcie mi i podajcie dawki zwyklych roslinnych imao b i ssri chetnie przetestuje taki mix.
;]
Oczywiscie z moimi dodatkami.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Kanapa 71-latki wydzielała dziwny zapach. Policja dokonała odkrycia
Policjanci z Gdańska przeprowadzili przeszukanie w mieszkaniu 71-latki. Po wejściu do środka od razu wyczuli dziwny zapach. Jak się okazało pochodził on z kanapy, a raczej był to zapach tego, co w niej ukryto. Zatrzymano dwie osoby.
Kuter US Coast Guard „Resolute” dostarcza do portu narkotyki o wartości 115 milionów dolarów
W minioną środę 58-letni kuter amerykańskiej straży przybrzeżnej (US Coast Guard) Resolute zawinął do macierzystego portu w St. Petersburgu na Florydzie z pokaźnym ładunkiem — 4395 kg kokainy i 2490 kg marihuany o czarnorynkowej wartości szacowanej na 115 milionów dolarów. Narkotyki zostały przejęte w wyniku operacji antynarkotykowych prowadzonych na wodach Karaibów, a zatrzymani w związku z tym procederem podejrzani wkrótce staną przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości.
Ta pizzeria odniosła gigantyczny sukces. Polegał na sprzedawaniu pizzy z… kokainą
W Duesseldorfie policja rozbiła dużą sieć dilerów narkotyków. Wszystko zaczęło się od zaskakujących wyników rutynowej kontroli żywności w jednej z pizzerii. W lokalu sprzedawano nie tylko pizzę, ale i narkotyki. I to w bardzo kreatywny sposób. Klient, zamawiając pizzę numer 40, otrzymywał dodatkowo małą paczkę kokainy. Pomysł był skuteczny, bo czterdziestka jako pizza z kokainą szybko stała się jedną z popularniejszych pozycji w menu.