Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
co sądzisz o Dopalaczach
bardzo dobrze ,że są wole to od nielegali
8
4%
dobrze,że są przynajmniej jest konkurencja dla nielegali ,czasami wybieram nielegale a czasami Dop.
47
25%
wole nielegale ale od czasu do czasu moge odwiedzić sklep z Dopalaczami
45
24%
nie przepadam za Dopalaczami,ale mi nie przeszkadzają kto chce niech sobie idzie
28
15%
Dopalacze są dla frajerów ,którzy nie umieją sobie nic załatwić i im wały robią
13
7%
Dopalacze są gorze dla zdrowia od nielegali,dają jakieś gówna o których nic nie wiemy
47
25%

Liczba głosów: 188

ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
tutaj piszcie wszystkie swoje refleksje na temat Dopalaczy, czy cieszycie się że takie sklepy powstały czy wam to nie robi róznicy czy są czy nie itd
Uwaga! Użytkownik zycie ponad wszystko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rashaverak »
W Łodzi jest jeszcze jeden funshop, który oferuje co prawda mniej artykułów, ale moim zdaniem jest bardziej przyjazny (no dobra niech będzie) narkonautom. W sklepie siedzi jeden Pan, który służy swoim nie małym doświadczeniem nie tylko w zakresie dopalaczy %-D , zawsze coś doradzi, odradzi, fajny gość. I nie pierdoli farmazonów o tym, że to nie do spożycia przez ludzi, ma wyjebane na to. Klimat sklepu jest bardziej undergrundowy, tzn nie ma świecących, szklanych gablot i całego tego picu na wodę. Bardziej przypomina sklep zielarski, gdzie narkotyki wyjmuje sie spod lady dla wtajemniczonych %-D .

Jednak i tak wole prawdziwe narkotyki
Uwaga! Użytkownik Rashaverak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
90% blendow to marna imitacja, ale kilka udalo sie zrobic naprawde ciekawych.
No i najlepsze miejsce do kupna szałwi, choc drogo.
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: trąpka »
Frame pisze:
No i najlepsze miejsce do kupna szałwi
no nie wiem czy najlepsze :D
watpie czy do pierwszej piątki by weszli
zdecydowane i stanowcze raczej nie
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
Najwiekszy wybior i bez ryzyka, ze ktos cie ojebie.
Ja przynajmniej wole kupowac bez ryzyka tak bardziej "oficjalnie"
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2008 przez Frame, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gzzz88 »
Dla mnie zaletą tego typu sklepików jest fakt, że obejmują cię prawa konsumenta i jeśli będzie jakiś wał, zawsze możesz się wybrac do nich z krytyką ;) czyli ryzyko mniejsze. A tak 'zwyczajnie', po naszemu, to kazdy wie jak jest.
Nie wiem.
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Jak dla mnie to huj wielki z tym. Jakieś różne wynalazki powpierdalane w to i nigdy nie wiadomo jak czyiś organizm na jakąś substancje zareaguje. A z resztą tylko z opowieści wiedząc faza nieopłacalna w stosunku do ceny i jakieś zjeby po tabletkach jakiś i niby jak już faza zejdzie to tragedia itp, itd. Mnie nie ciągnie do tego jakoś. Ale jeden plus jak dla mnie że dajmy na to przypał z psami/starymi/ochroną na baletach że jesteśmy czymś naćpani to zawsze można powiedzieć że czymś z dopalaczy a że legal to huj im w oko a wcale nie trzeba być akurat po tym :-p
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Zajebiście jest.
Obce miasto, najeba, klik klik w net i jedziesz sobie po użwyfki nie budząc nikogo, nie uruchamiając kontaktów, nie prosząc nikogo.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Frame pisze:
90% blendow to marna imitacja, ale kilka udalo sie zrobic naprawde ciekawych.
No i najlepsze miejsce do kupna szałwi, choc drogo.
Właśnie, że najbardziej popierdolone. Prędzej czy później zacznie się ostra nagonka [na razie lajt - tak mi się wydaje] na to międzygalaktyczne ziele. I tak już coś pieprzyli w mediach, w dodatku niedorzeczności. Między innemi Onet (jeszcze spoko art), wyborcza [której redaktorzy chyba chleją wyborową w pracy] i jeszcze gdzieś obskurne paszkwile czytałem. Palę ostatnio więc źródła nie pamiętam.

Niby w tiwi [wiem z relacji] naopowiadali jakie to straszne i groźne, pokazali jakiś zajobów z jutuba [a kurwa ich nie brakuje!], którym szałwia zrobiła w głowie młynek do kawy, drukujący stronę testową nowo zainstalowanej przeglądarki internetowej %-D I coś mi się kurwa wydaje, że to ktoś specjalnie wrzuca, a jeśli tak, to niech go kurwa dunder świśnie.

Oby SD była jak najdłużej legalna, bo zabawa z motaniem zza granicy paskudnie mi się nie widzi, bo jest brzydka i chuj.

Chyba zacznę być hodowcą [czas najwyższy] choć ogrodnik ze mnie jak z koziej trąby dupa :scared:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1678 / 265 / 0
Sram na SD.
Łatwiej się zjarać Smokiem czy Spicami, hyhy.

SD jest gorsze od LSD bo haluny i można złapać krzywą fazę i ugotować własne dziecko zamiast indyka.
Największy przegryw na forum
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.